Logo

Rejser til Italien

Om efteråret er der fyldt med figner, mandler, granatæbler og oliven. Senere er der appelsiner, mandariner og citroner. Italien bliver man aldrig mæt af.

 
Duften af skønne vilde krydderurter gør en vandretur til en helt speciel oplevelse i Italien. På alle årstider vil merian, oregano, salvie, rosmarin og mynte forkæle næseborene.

Plantager og marker bugner af frugt og grønt, for klimaet og den vulkanske jord gør Middelhavslandet til et gavmildt landbrugsland.

Italien er kendt for sine vulkaner og Viktors Farmor tager gerne gæsterne med på vulkaner. På vulkaner i Italien er som navnet siger en rejse til de smukke og også frygtindgydende vulkaner, som italienerne lever side om side med. På turen bliver der selvfølgelig også tid til at smage de gode råvarer. Etnas røgskyer vidner om, at hun er vågen. På rejsen til Syditalien besøger vi blandt andet udgravningerne af Pompeji.

På vulkanen Vesuv kan vi i 1000 meters højde se det dybe vulkankrater. På Stromboli nord for Sicilien bestiger vi vulkanen, som er den mest aktive i Europa.
 

I Italien er der noget for enhver smag - prøv selv!