Hvad søger du?

Adventurerejser

Eventyret venter, lyder et gammelt mundheld. Og det gør det i særdeleshed på vores adventurerejser. Her lægger vi vægt på, at der er enestående oplevelser. Og de ligger ikke altid i forlængelse af en asfalteret vej eller en landingsbane.
 

Algeriet november 2016. Foto Anne Dahl

 
Du skal være forberedt på kørsel på dårlige veje, nogle gange i 4-hjulstrækkere med hård affjedring. Der kan være nætter i telt og ophold i højder over 3.000 meter.

Der kan blive brug for spejderånd undervejs. Og tålmodighed. For vi bevæger os i dele af verden, hvor alt ikke går præcist som i et schweizer-ur. Vær åben for, at der kan komme små omveje eller ændringer i programmet. De kan i virkeligheden ende med at give rejsen et ekstra krydderi.

Til gengæld får du forhåbentligt minder for livet.
 

Ad karavane- og silkeveje

For hundrede år siden blev bomuld, tobak, opium og huder transporteret af karavaner på måske 70 kameler gennem Persien. I nutiden kan du opleve inskriptioner på gammel-persisk eller neo-babylonsk, ridset ind i klipperne i de bjergpas, karavanerne passerede. I nutiden kører vi dog i bil.

Du kan føle historiens vingesus ved at tage på en usædvanlig rejse til Silkevejens karavanebyer. En kamelkaravane fra Samarkand til Kina tog engang 2 år at gennemføre, nu kan du rejse ad de samme veje på 3 uger og besøge nogle af verdens ældste kulturbyer i Centralasien. I det bjergrige og naturskønne Kirgisistan har vi nætter i nomadetelte og middag hos nomadefamilie.

Er du ude efter det helt store eventyr? Så kan du sejle ind i Panamas jungle og bo hos Embera-indianerne, der går i lændeklæder og tager dig med på vandring i regnskoven, mens de fortæller om gamle skikke og plantemedicin.
 

På trek til gorillaer og varaner

Og så er der Afrika, med alt hvad dette kontinent byder på af adventure. Du kan følge en gorilla-families gøren og laden i en time fra kun 7 meters afstand i Uganda. For at komme dertil har du dog trekket et par timer gennem regnskoven. Dét er adventure.

Du kan høre løvens imponerende brøl fra din camp i Botswana eller møde Mursi-folket, der holder fast i ældgamle traditioner i et hjørne af Etiopien.  Afrika byder på nogle af verdens største dyre- og naturoplevelser, men vi har en bred vifte af adventure-ture til dette spændende kontinent.

I Asien kan du få øjenkontakt med en drage. Komodovaranen er verdens største nulevende øgle, og vi kommer tæt på dem på rejsen til Sumatra og Komodo. Uanset hvilken adventure-rejse, du vælger, kan du glæde dig til:

  • Ekspedition til og udforskning af spændende kulturer udenfor turismens hovedstrøg
  • Smukke og unikke naturoplevelser
  • At møde nye rejsekammerater - vi rejser i mindre grupper og lærer af og med hinanden


Tag et kig på vores mange adventure-rejser og lad os hjælpe dig godt på vej på dit næste eventyr!