Ring til os 86 22 71 81       Nyhedsbrev       Trustpilot 4,5 starts

Adventurerejser

Adventurerejser

Rejs med på en uforglemmelige adventurerejse

Eventyreret venter! Sådan lyder et gammelt mundheld. Og det gør det i særdeleshed på vores adventurerejser. Her lægger vi vægt på de enestående oplevelser og nye opdagelser.

Og de ligger ikke altid i forlængelse af en asfalteret vej eller en landingsbane. Ofte er det, når vi rejser væk fra de gængse turistruter, at de uforglemmelige oplevelser opstår.

Langt oppe i indisk Himalaya. Hos nomader i Kirgisistan. I stammelandsbyer hos Tay-folket i Vietnam. I telte på stranden i Oman. Dér venter eventyret. Du skal være forberedt på kørsel i uvejsomme områder, nogle gange i 4-hjulstrækkere med hård affjedring. Der kan være nætter i telt og ophold i højder over 3.000 meter.

Vi siger tit, at man skal være udstyret med en god spejderånd på en adventurerejse. Og tålmodighed. For det er ikke altid, at programmet forløber som planlagt. Vi bevæger os i dele af verden, hvor alt ikke går præcist som i et schweizer-ur. 

Vær åben for, at der kan komme små omveje eller ændringer i programmet. De kan i virkeligheden ende med at give rejsen et ekstra krydderi. Og minder for livet. 

Hør om Adventurerejser

5 populære adventurerejser

Landsbyen rangrik ligger for foden af bjergene lidt udenfor Kaza. Foto af Anders Stoustrup

Spiti: Ekspedition i indisk Himalaya

Rejs med på en ægte ekspedition i Indien, som fører os dybt ind i afsidesliggende og sjældent besøgte områder af Himalaya. Vi rejser ad små bjergveje mellem grønklædte bjerge og frodige dale med spektakulære udsigter. Vi kører i bjergtog og udforsker små landsbyer og afsidesliggende klostre.
Se rejsen
Både i sandørkenen, i bjergene og i wadierne kører vi i 4-hjulstrækkede som disse. Foto Esben Gynther

Oman: Langs kysten til Salalah

En adventurerejse i Oman byder på små bjerglandsbyer langs klipper, storslåede forte, farverige bazarer, varme ørkner, skønne oaser og utrolige bjergformationer. Læg dertil overnatning i ørkenen, store havskildpadder og mennesketomme dale: Så er vi virkelig på eventyr!
Se rejsen
Jurte i Kirgisistans bjerge. Foto Viktors Farmor

Kirgisistans bjerge og nomader

I Kirgisistan rejser vi i nomadernes fodspor. Vi overnatter i deres traditionelle jurter og oplever nomadelivet, hvor heste drives op på sæteren. En nat i jurte er helt speciel, ved Son Kul-søen overnatter vi og oplever den utrolige stjernehimmel. Og vi skal bade i Centralasiens højeste bjergsø.
Se rejsen
Saltsletterne Salar de Uyuni er resterne efter et hav udtørret gennem millioner af år. Foto Rasmus Nielsen

Chile - Bolivia - Peru

Vi tager på adventurerejse gennem Andesbjergene i Sydamerika. Og vi kommer højt op. Vi udforsker Månedalen, Uyuni-saltsletterne, Titicaca-søen og Machu Picchu. Vi kører i 4-hjulstrækkere forbi utrolige laguner, dramatiske vulkaner og surrealistiske saltsøer. Det er et eventyr uden lige.
Se rejsen
Verreaux's sifaka er endemisk for Madagaskar. Foto Hanne Christensen

Madagaskar rundrejse

Unikke oplevelser venter os i Madagaskar, da øen gemmer på flere endemiske arter – som den finurlige lemur. Vi skal vandre i Isola-nationalpark, som rummer både halvørkner og oaser. Mens solen står op, går vi blandt svajende blækspruttetræer og store baobabtræer. De store naturoplevelser står i kø.
Se rejsen

Hvorfor tage på adventurerejse med Viktors Farmor:

  • Oplev en ekspedition, hvor spændende kulturer udenfor turismens hovedstrøg udforskes
  • Få unikke naturoplevelser og møder med lokalbefolkningen helt ind under huden
  • Mød nye rejsekammerater: Vi rejser i mindre grupper og lærer af og med hinanden

Hvad siger vores gæster

Sådan forbereder du dig

For at rejse med på en adventurerejse forventer vi, at du kan udvise en god spejderånd, da det ikke altid er muligt at følge programmet til punkt og prikke. Det er også det, der giver plads til uforglemmelige oplevelser. 

Det gør sig specielt gældende, at rejsen ikke egner sig til bevægelseshæmmede eller gangbesværede, men man skal være i en nogenlunde fysisk form. 

Vi har en dansk rejseleder med på hele rejsen, som hjælper undervejs og lokale guides, som kender områderne godt. 

Sov godt efter en eventyrlig dag

Vi gør os altid umage med at finde unikke overnatningsmuligheder. Og på vores adventurerejser er det ingen undtagelse. Her skal man være opmærksom på, at vi på flere af rejserne sover specielle steder, som eksempelvis i jurter i Kirgisistan og telte i Oman. Her skal det nævnes, at vi altid prioriterer komfort. F.eks. i Oman er der eget bad og toilet, og i jurterne er der rigtige senge og el. 

Læs mere om overnatning

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for adventurerejser.
  • Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

  • Mindre grupper større oplevelser

  • Inkl. drikkepenge til guider og chauffører