Sommerferie

Rejs på eventyr i sommerferien

Er det tid til at skabe nye minder i sommerferien? Find din rejse her på siden – lige fra de overraskende naturoplevelser, til mødet med lokale måske over en middag til kulturelle højdepunkter i charmerende landsbyer. Sommerferien er et godt tidspunkt til at udforske verden og opdage nye destinationer. I flere lande er temperaturerne endda helt perfekte i juni, juli og august og ikke for varme.

Så hvor er det godt at rejse hen i sommerferien, uden at man smelter helt i solens varme stråler?

Kirgisistan er et af de lande, vi ynder at rejse til om sommeren, gerne mellem maj og september. Her er skønne sommertemperaturer på ca. 25 grader. I bjergene lidt køligere på 20, og i de lave dele af landet kan temperaturerne godt snige sig højere op.

Galapagosøerne er et andet område, der er skønt at besøge i de danske sommermåneder. Temperaturerne ligger typisk på mellem 20-25 og er derfor meget behagelige. Det kan også være, at du har lyst til at være aktiv i sommermånederne.

Vi har oftest flere vandreferie på programmet, heriblandt kan vi nævne Andorra, som er skøn om sommeren. Her er vejret stabilt og stierne fri for sne. Lufttemperaturen er lav, så det er ideelt at vandre i.

Der er mange muligheder for eventyr i sommerferien. Rejs med os ud, og udforsk verden.

Rejser i sommerferien med Viktors Farmor

 

Rejser med Viktors Farmor

Måske du vil ud at udforske naturen i et helt nyt land? Måske det er mere det kulturelle, der trækker med fascinerende templer og klostre? Det kan også være en vandreferie, hvor du virkelig mærker naturen? Mulighederne er mange, og én ting tør vi godt love – du kommer hjem med nye, forunderlige og måske helt uforglemmelige minder.

På en grupperejse med os sørger vi for alt det praktiske, og vi kan vejlede og hjælpe, hvis du har spørgsmål til rejsedokumenter, forsikringer, eventuelle vaccinationer eller det bedste rejsetidspunkt for et bestemt land. På vores forskellige sider om hvert enkelt land finder du gode råd, praktiske oplysninger, pakkelister m.m.

Derudover har vi dansktalende rejseledere med på vores rejser og lokalguides, som guider, vejleder og er klar til at hjælpe og svare på spørgsmål om det pågælgende land. De er med til at skabe en tryg oplevelse for dig, når du rejser med Viktors Farmor.

Hvad siger vores gæster

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for rejser i sommerferien.
  • Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

  • Mindre grupper større oplevelser

  • Inkl. drikkepenge til guider og chauffører