Ring til os 86 22 71 81       Nyhedsbrev       Trustpilot 4,5 starts

Safarirejser

På safarirejse med Viktors Farmor

En Viktors Farmor safarirejse er en rejse for alle sanser, hvor du kommer helt tæt på det fascinerende dyreliv og virkelig mærker naturen. Vi laver safarirejser i blandt andet Afrika og Asien, som hver især byder på helt unikke oplevelser og møder med både natur og lokalbefolkning. Og hvad betyder safari egentlig? Ordet kommer fra swahili og betyder karavanerejse. Så lad os tage på karavanerejse sammen. 

Afrika er uløseligt forbundet med safari. Et kontinent rigt på naturoplevelser. Vi vil gerne vise Afrika, som det hele kontinent, det er. Med kultur og natur. Med fortid og nutid. Med mange kontraster. På vores safarirejser bestræber vi os på at udvælge de nationalparker, hvor dyrelivet er størst og nemmest at komme tæt på. Vi rejser f.eks. til Malawi og Zambia, hvor vi tager på bådsafari og besøger flere utrolige nationalparker. 

Asien nævnes måske ikke lige så ofte i forbindelse med safarirejser, som Afrika gør. Men ikke desto mindre venter store naturoplevelser her. I Sri Lanka spejder vi efter leoparder, elefanter og vandbøfler ved skumringstid. Og i Indien tager vi på en tigersafari dybt ind i landets vilde natur.

Alle vores safariture er rundrejser med dansk rejseleder – den bedste måde at få et grundigt indblik i det land, vi besøger. Og vi tør godt love, at kameraet kommer på overarbejde.

Hør om Safarirejser

Afrikas magi Nogle gange sker det, at vi besøger et sted, der har så magisk en effekt, at det for evigt forandrer os. Det kan være en eksotisk ø med svajende palmer, store savannesletter med vilde dyr, et skinnende bjerg med sne på toppen eller et spektakulært vandfald. Fælles for dem alle er, at stedet rækker dybt ind i vores sjæl og giver os en følelse af at ”tilhøre”. Afrika er alle disse steder, samlet i ét – det er Afrikas magi.

Carsten Willersted
Rejseleder

3 gode grunde til at vælge en safarirejse med Viktors Farmor:

  • Udforsk det ukendte med få turister og store naturoplevelser 
  • En safarirejse giver dig en enestående chance for at opleve dyrelivet på nært hold
  • Rejs med både dansk rejseleder og en lokalguide, som kender områderne

Udforsk den vilde natur på safarirejser

Safarirejser giver dig en enestående mulighed for at opleve naturen på nært hold. Lad dig omringe af storslåede landskaber, fald i søvn til lyden af de vilde dyr om natten, og indånd den klare og friske luft en tidlig morgen på savannen. En safarirejser giver dig mulighed for at slippe væk fra hverdagen og finde roen i de store naturoplevelser. 

Kom helt tæt på dyrene

På safari i Afrika får du mulighed for at opleve: 

  • The Big Five: Løve, leopard, elefant, næsehorn og bøffel.
  • The Ugly Five: Hyæne, vortesvin, marabustork, gnu og grib.
  • The Little Five: Rhinoceros beetle (næsehornsbille), Buffalo weaver (bøffelvæver), Elephant shrew (springspidsmus), Leopard tortoise (leopardskildpadde), Ant lion (myreløve).

Safarirejser byder generelt på utrolige oplevelser i naturen helt tæt på dyrene. Uanset, hvor din safarirejse går hen, kan du være sikker på, at du vender hjem med rygsækken fyldt med oplevelser, du vil mindes mange år fremover.

På billedet ses en flok næsehorn som kaldes kollektivt et "crash". Foto Anna-Karin Johannsen Løver ligger og slapper af på savannen. Foto Anders Stoustrup

Rejs altid med erfarne rejseledere

På alle vores safarirejser har du en dansktalende rejseleder med, som har et indgående kendskab til netop det land, og hvilke store naturoplevelser, det byder på. Rejselederen er med i hele programmet og giver sammen med vores dygtige lokalguides en dybdegående viden om dyrelivet og økosystemerne. 

Kulturelle indblik

Udover oplevelserne i naturen har Viktors Farmor også altid et fokus på kulturen i det pågældende land samt dets lokalbefolkning. På vores safarirejser får du således også indsigt i de lokale kulturer, der lever side om side med dyrelivet. 

Med Carsten som rejseleder får man mulighed for at hilse på den venlige lokalbefolkning. Foto Carsten Willersted Selv i tørtiden kan zebraerne finde føde. Foto Thomas Sørensen

Overnat i fantastiske omgivelser

Oplev skønne og unikke overnatningssteder på safari. På flere af rejserne overnatter vi på 4-stjernede komfortable safarilodges både inden og uden for nationalparkerne. På nogle rejser sover vi i behagelige camps, hvor der er fælles bad og toilet. Og nogle steder sover vi på gode turistklassehoteller. Det svinger fra safari til safari, men fælles for overnatningsstederne er, at vi altid prioriterer komfort og en god beliggenhed. 

Hør hvad vores gæster siger

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vide mer eom mulighederne for safarirejser.
Ring til os 86 22 71 81
  • Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

  • Mindre grupper større oplevelser

  • Inkl. drikkepenge til guider og chauffører