Logo

Safari i Afrika

Afrika er uløseligt forbundet med safari. Et kontinent rigt på naturoplevelser. En Viktors Farmor safarirejse er en rejse for alle sanser, hvor du kommer helt tæt på Afrikas vilde dyr.

Tag med Viktors Farmor på safari i Botswana. Foto Mette Steen

 
Engang blev Afrika kaldt for det mørke kontinent med de hvide pletter. Uigennemtrængelige jungler med vilde dyr og et indre, som først i slutningen af 1800-tallet så småt blev kortlagt.

Vi vil gerne vise Afrika som det hele kontinent, det er. Med kultur og natur. Med fortid og nutid. Med mange kontraster. På vores safarirejser bestræber vi os på at udvælge de nationalparker, hvor dyrelivet er størst og nemmest at komme tæt på. Alle vores safariture er rundrejser med dansk rejseleder – den bedste måde at få et grundigt indblik i det land, vi besøger. Og vi tør godt love, at kameraet kommer på overarbejde!
 

Safari: Udforsk dyrenes rige

Store dele af Afrika er stadig uudforsket. Og intet kontinent har stadig så mange vilde dyr med god plads at røre sig på, som Afrika. Hvis du er heldig, kan du se:

  • The Big Five: Løve, leopard, elefant, næsehorn og bøffel.
  • The Ugly Five: Hyæne, vortesvin, marabustork, gnu og grib.
  • The Little Five: Rhinoceros beetle (næsehornsbille), Buffalo weaver (bøffelvæver), Elephant shrew (springspidsmus), Leopard tortoise (leopardskildpadde), Ant lion (myreløve).

Safari er for dig, som gerne vil opleve det "ukendte" Afrika med få turister og store oplevelser. Uganda og Rwanda, Malawi og Zambia, Madagaskar – for at nævne nogle af dem.

De andre lande har vi valgt, fordi du kommer helt tæt på dyrene – det er eksempelvis tilfældet på rejserne i Botswana. Uanset, om din safarirejse går til Sydafrika, Botswana, Namibia, Uganda, Rwanda, Malawi, Zambia, Madagaskar eller Zimbabwe kan du være sikker på, at du vender hjem med rygsækken fyldt med oplevelser, du vil mindes mange år fremover.

Herunder kan du se alle vores safarirejser til Afrika.

Rejser til Sydafrika - Safari i Botswana - Safari i Uganda - Alle rejser til Afrika

Viktors Farmor baggrundsbillede