Hvad søger du?

Tilslutningsfly

Tilslutningsfly er når du f.eks. flyver ud af Billund eller Aalborg i stedet for Kastrup og støder til gruppen i enten transitlufthavnen, f.eks. Amsterdam, eller i Kastrup.

Kursen er sat mod nye rejseeventyr. Foto Bilal EL-Daou

For øjeblikket er der gratis tilslutningsfly fra Billund, Aalborg og Kastrup på de fleste rejser til Peru, Costa Rica og Ecuador.

Vi flyver fra København med mindre andet er angivet. Hvis du ønsker afgang fra Billund, kan du se vores afgange her. Det fremgår også som en kommentar ud fra de enkelte rejser, hvis vi flyver fra en anden lufthavn end Kastrup. 

På nogle af vores rejser kan der tilkøbes tilslutningsfly fra enten Billund, Aarhus, Oslo, Bergen, København eller Aalborg til en fast pris på 950 kr. fra danske lufthavne og 1.450 kr. fra norske lufthavne per person tur/retur. 

Tilslutning på kun ud- eller hjemrejse koster 750 kr. per person. Vi vil altid gerne undersøge, om der er mulighed for tilslutning. Forespørg om denne mulighed ved bestilling af rejsen.

Nyhed - Gratis tilslutning i Latinamerika

Der er for rejser i 2023 gratis tilslutningsfly med KLM fra Billund, Aalborg og Kastrup på langt de fleste rejser til Peru, Costa Rica og Ecuador. Det gælder så længe, der er pladser og er således forbeholdt de hurtigste.

Det betyder for dig, at du kan flyve fra Jylland uden at skulle betale ekstra for tilslutning fra en af de lufthavne.

Du kan se, om der er gratis tilslutning på den enkelte rejse i statusbjælken ud for afrejsedatoen.

På flere af rejserne arrangerer vi, at du flyver direkte til den lufthavn, som gruppen lander i og møder gruppen og rejselederen der. Der er mange tilfælde, hvor du kan spare tid og få en nemmere rejse.

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information, eller hvis du har spørgsmål.