Hvad søger du?

Rejs til Kaukasus

Kaukasus er storslået og overvældende natur, knejsende bjergtinder, frodige vinmarker og flotte dale. Derudover byder landene på smukke kirker, klostre og katedraler.

Et imponerende kunstmuseum med tilnavnet ”Armeniens hængende haver” med udsigter over Yerevan er et af højdepunkterne på en rejse til Armenien.

I Georgien er der flot beliggende kirker, dramatiske kløfter og ikke mindst Kaukasus-bjergene.

Her slog den tidlige kristendom rod på sin helt egen måde, og vi får indblik i landets historie, der er ukendt for de fleste.

Azerbaijan er som en historisk bro mellem Vesten og Orienten og med træk fra begge verdener. Her gik den gamle silkevej.

Museum under åben himmel

Det er svært at vælge det mest fascinerende ved Kaukasus. Det er som ét stort museum under åben himmel.

Viktors Farmor i Kaukasus

Der er flere forskellige rejser at vælge imellem, hvis man drømmer om at se Kaukasus’ bjerge og flotte bygninger, kirker og klostre.

Man kan fordybe sig i et enkelt land eller for eksempel kombinere Armenien og Georgien.  

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for rejser til Kaukasus.

Rejsetyper

Uanset om du fortrækker grupperejse, en pigetur, en vandretur eller en kombinationstur til flere lande har Viktors Farmor et stort udbud af pakkerejser til en bred vifte af destinationer. Se et udpluk her:

Pigetur - kun for kvinder

Vi har en pigetur til Armenien, hvor kunsthåndværk, gastronomi, kirker og smukke udsigter er i højsæde. Landet har en rig tradition for kunsthåndværk såsom tæpper, broderier, pottemagervarer og dragter. Alt det oplever vi i hovedstaden Yerevan, hvor vi også besøger en lokal kunstner.

Yerevan byder på mange små markeder med lokale varer, som frister. Foto Kirsten Gynther Holm

Naturrejser - natur i højsæde

Den newzealandske Fiordland Nationalpark byder på udsigter, man troede kun fandtes på film. I Chiles Patagonien glider vi forbi vilde heste, kondorer og flokke af flamingoer. Ved søen Lago Rosa stopper vejen. Stedet kalder de Verdens Ende. Det er blot eksempler på rejser, hvor naturen er i centrum.

Smukke snebelagte bjerge pryder udsigten i Svaneti. Foto Markus Bogisch

Vandreferier

Vi oplever verden stærkest, når vi bevæger os til fods. På vandreturen mærker du virkelig, at du lever! Roen, lydene og duftene forfiner dine sanser. Du møder støvede stier, frodige bjerglandskaber og vild, utæmmet natur. Men vi har også lagt kulturelle, historiske og arkæologiske oplevelser ind.

Vi tager på smukke vandreture i Svaneti regionen. Foto Michael Andersen