Kaukasus

Rejs til Kaukasus

Kaukasus er storslået og overvældende natur, knejsende bjergtinder, frodige vinmarker og flotte dale. Derudover byder landene på smukke kirker, klostre og katedraler.

Et imponerende kunstmuseum med tilnavnet ”Armeniens hængende haver” med udsigter over Yerevan er et af højdepunkterne på en rejse til Armenien.

I Georgien er der flot beliggende kirker, dramatiske kløfter og ikke mindst Kaukasus-bjergene.

Her slog den tidlige kristendom rod på sin helt egen måde, og vi får indblik i landets historie, der er ukendt for de fleste.

Azerbaijan er som en historisk bro mellem Vesten og Orienten og med træk fra begge verdener. Her gik den gamle silkevej.

Hør om vores rejser til Kaukasus

Museum under åben himmel Det er svært at vælge det mest fascinerende ved Kaukasus. Det er som ét stort museum under åben himmel.

Zara Zakaryan-Olsen
Rejseleder

Viktors Farmor i Kaukasus

Der er flere forskellige rejser at vælge imellem, hvis man drømmer om at se Kaukasus’ bjerge og flotte bygninger, kirker og klostre.

Rejs med Viktors Farmor til Armenien, og oplev byens muséer, hyggelige caféer og store udvalg af lokalt kunsthåndværk. Armenien har en utrolig spændende historie, og som verdens første land, der gjorde kristendommen til statsreligion, er det noget, man mærker både i stor- og landsbyer.

Georgiens skønne natur er også besøget værd! Med det subtropiske klima er det både muligt at opleve isklædte bjerge og grønne dale i Kaukasusbjergene. Derudover tilbyder Georgien smukke klostre, oldtidskirker, verdensklasse gastronomi og velsmagende vine fremstillet med gamle metoder.

Sidst men ikke mindst er det også muligt at besøge Azerbaijan med Viktors Farmor. Landets navn betyder ”Landet med den hellige ild” og hænger sammen med, at Azerbaijan var verdens største oliproducerende land i begyndelsen af 1900-tallet. Landet byder på overvældende Kaukasusbjerge med veje til vidunderlige landsbyer og en velkommende befolkning.

Hvad siger vores gæster

Rejsetyper

Uanset om du fortrækker vandreferie, rejser kun for kvinder eller en kombinationsrejse til flere lande har Viktors Farmor et stort udbud af pakkerejser til en bred vifte af destinationer. Se et udpluk her:

Rejser kun for kvinder

Vi har en rejse kun for kvinder til Armenien, hvor kunsthåndværk, gastronomi, kirker og smukke udsigter er i højsæde. Landet har en rig tradition for kunsthåndværk såsom tæpper, broderier, pottemagervarer og dragter. Alt det oplever vi i hovedstaden Yerevan, hvor vi også besøger en lokal kunstner.
Gå til Rejser kun for kvinder

Naturrejser - natur i højsæde

Den newzealandske Fiordland Nationalpark byder på udsigter, man troede kun fandtes på film. I Chiles Patagonien glider vi forbi vilde heste, kondorer og flokke af flamingoer. Ved søen Lago Rosa stopper vejen. Stedet kalder de Verdens Ende. Det er blot eksempler på rejser, hvor naturen er i centrum.
Gå til naturrejser

Vandreferier

Vi oplever verden stærkest, når vi bevæger os til fods. På vandreturen mærker du virkelig, at du lever! Roen, lydene og duftene forfiner dine sanser. Du møder støvede stier, frodige bjerglandskaber og vild, utæmmet natur. Men vi har også lagt kulturelle, historiske og arkæologiske oplevelser ind.
Gå til vandreferier
Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for rejser til Kaukasus.
Ring til os 86 22 71 81
  • Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

  • Mindre grupper større oplevelser

  • Inkl. drikkepenge til guider og chauffører