Logo

Ecuador

Tag med til det berømte Otavalo-marked, se Amazone-junglen på tæt hold, oplev bjergtagende vulkaner og græsklædte inkaruiner i landet på Ækvator.

Ecuador har fået navn efter sin beliggenhed – det ligger midt på Ækvator. Og selv om det er et af de mindste lande i Sydamerika, har det utroligt meget at byde på. Der er frodig jungle, sneklædte bjergtinder, voldsomme vulkaner, levn efter inkariget, og ikke mindst er der Galapagos. Her er  et helt unikt dyreliv med kæmpeskildpadder, pingviner, blåfodede suler og skarver, der ikke kan flyve.

Man kan bade i de varme kilder, beundre de velbevarede bygninger fra kolonitiden i hovedstaden Quito og smage på nationalretten cuy – som er helstegt marsvin. Og får man lyst til at købe sig en panamahat, kan man betale med amerikanske dollar, som også er møntfoden i Ecuador.

 

Viktors Farmor i Ecuador

Ecuador putter sig i det nordvestlige hjørne af det Sydamerikanske kontinent og har grænse til Colombia og Peru.  Andesbjergkæden deler landet, så der på den ene side er Amazonas og på den anden side tropisk lavland. Galapagos er en samling vulkanske øer, der ligger næsten 1000 kilometer væk i Stillehavet.

Viktors Farmor har rejser til Ecuador med og uden krydstogt til Galapagos. Der er også spændende kombinationsrejser: Amazonas og Galapagos og Galapagos og Machu Picchu.

Uanset hvilken rejse, duvælger, er du sikker på store oplevelser – både med natur og kultur.

Tag med til landet på Ækvator. Se vores Ecuador rejser nedenfor.

Viktors Farmor baggrundsbillede