Hvad søger du?

Rejs til Afrika

Afrika er uløseligt forbundet med safari. Men der er også dansene, musikken, bjergene, klippekirkerne, stammefolk og storbyer. Et kontinent rigt på oplevelser.

Engang blev Afrika kaldt for det mørke kontinent med de hvide pletter. Uigennemtrængelige jungler med vilde dyr og et indre, som først i slutningen af 1800-tallet så småt blev kortlagt.

Store dele af Afrika er stadig uudforsket, men det mørke kontinent må i dag siges at være misvisende. For hvor kan man finde så mange farver, variationer i kultur og så meget musik i hverdagen som i Afrika?

Og intet kontinent har stadig så mange vilde dyr med god plads at røre sig på som Afrika. The Big Five: Løver, leoparder, elefanter, næsehorn og bøffel. The Ugly Five: Hyæne, vortesvin og marabustork, gnu og grib.

Afrika giver dramatiske scener på savannen og romantiske stunder på en flodbåd ned ad Zambezi-floden eller ved det imponerende Victoria vandfald i Zimbabwe. Eller Vestafrikas ørkensteppe i udkanten af Sahara.

Vi vil gerne vise Afrika som det hele kontinent, det er. Med kultur og natur. Med fortid og nutid. Med mange kontraster. Der er meget mere at hente i Afrika end de rovdyr, man fanger i kameralinsen fra bagsædet af en Land Rover.  

 

Viktors Farmor i Afrika

Viktors Farmor arrangerer selvfølgelig også safari i Afrika, og vi bestræber os på at udvælge de nationalparker, hvor dyrelivet er størst og nemmest at komme tæt på. Det gør vi bl.a. i Uganda, når vi besøger gorillaer og chimpanser, der tydeligvis fortæller os, at vi er i samme familie.

Det store Ashantirige og dansk slavehistorie kan opleves i Ghana. Intens urgammel kristendom i en etiopisk kirke hugget ud af klippen. Gastronomi på højt niveau i Cape Town. Madagaskars usædvanlige natur og kultur på kanten til det Indiske Ocean. Bare nogle få eksempler fra de rejser til Afrika Viktors Farmor laver.

I mange år har vi været særlige eksperter på rejser til Uganda, Etiopien, Vestafrika og Botswana.

Nu har vi udvidet programmet med nye rejser i det Sydlige Afrika, hvor lande som Malawi og Zambia er kommet til. Overvej også Kenya, hvor vi kommer helt ud i lokalsamfundene foruden selvfølgelig at være på safari i den berømte nationalpark Masai Mara.

 

Klik på landene i oversigten for at læse mere om dem og se detaljerede beskrivelser af vores rejser.