Logo

Indien

Sanserne kommer på overarbejde. Indien er en eksplosion i farver og dufte, og der er så meget at se og snuse til, at man kan have svært ved at vælge hvilken del, man vil se først.

 

Prægtige paladser, det tidligere danske koloniområde Tranquebar, usammenlignelige bjerge ved Himalaya, det måneagtige landskab ved Ladakh eller et af verdens syv nye vidundere, Taj Mahal. Listen over seværdigheder og oplevelser i Indien er lang.

Hinduisme, buddhisme, kultur, historie og arkitektur bidrager til de sansemættede indtryk, der gemmer sig på nethinden, når man lukker øjnene efter en oplevelsesrig dag.

Den sydende hovedstad Delhi kan tage pusten fra de fleste. Byen er som en myretue i gigantstørrelse med alle dagliglivets aspekter helt tæt på. Udenfor storbyen venter flere storslåede oplevelser.

Mange, der har været på deres første rejse til Indien, drømmer om at vende tilbage.

 

Viktors Farmor i Indien

Rejsen ”Indiens højdepunkter” er et godt sted at starte, hvis man skal på sin første rejse til Indien. Her oplever vi Taj Mahal og den hellige by Varanasi.

Rejsen ”Sydindien på tværs” er en enestående indføring i den gamle, danske tropekoloni Tranquebar og det farverige Sydindien. 

”Over Himalaya  til Ladakh” garanterer storslåede naturoplevelser med et  måneagtigt landskab og Himalayas knejsende bjerge.

Det kan være svært at vælge. Hvad foretrækker du?

Viktors Farmor baggrundsbillede