Hvad søger du?

Sværhedsgrad 3

Hvad er en vandreferie med 3 støvlesniveau?

På vores vandreture med 3 støvler er underlaget varieret, og højdemeterne kræver mere af både ben og fodtøj. Langt de fleste, som deltager på vores vandreture med 3 støvler er +55 år, så det er ikke en forudsætning, at man er purung for at kunne deltage.

Stigningerne undervejs på 3-støvlersture er af en sværere karakter end ved færre støvler. Det betyder ikke, at du skal på bjergbestigning, men det betyder, at du skal være forberedt på de skiftende underlag, til tider måske lidt stenet - og glat hvis det har regnet for nyligt.

Vi har også vandreferier med 3 støvler, som vi kalder "Kultur og vandring", hvilket betyder, at der er stort set lige så mange kulturdage, som der er vandredage. Altså betyder 3 støvler ikke nødvendigvis, at man går mere, men det betyder, at de strækninger, der vandres, er teknisk sværere end ved 1 og 2 støvles vandreferier.

Få gode råd til at teste vandreformen

Skal vandreformen lige testes, før den 3-støvlede vandretur? Vi foreslår, at du finder et højhus med trappeopgang og går 3-4 etager op i et roligt tempo, så ned igen, tag en kort pause, og gentag så dette et par gange. Hvis knæene og åndedrættet har det fint, så burde du også kunne klare selve stigningsdelen af en 3-støvlers tur.

Du kan også finde en strand med store sten og prøve at gå ud og balancere på disse sten. Gå fra en sten til en anden. Tag gerne dine vandrestave i brug og husk gode vandrestøvler. Er du komfortabel med at balancere på stenene? Husk, at det formentlig kun er kortere passager på selve vandreferien, hvor du vil skulle kunne dette, men ikke desto mindre er det en relevant øvelse, så du føler dig sikker på at ville med på rejsen.

Hvad siger vores gæster?

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vandreferier.

Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

Mindre grupper større oplevelser

Inkl. drikkepenge til guider og chauffører