Logo

Argentina

Tallerkenstore bøffer, hårdtarbejdende gauchos, talentfulde tangodansere, fremragende vine, verdensberømte vandfald og pingviner i kolonier. Der er mange gode grunde til at rejse til Argentina.

 

Iguacú vandfaldene på grænsen mellem Argentina, Brasilien og Paraguay  kan tage pusten fra de fleste. Over en strækning på tre kilometer er der 270 vandfald, der larmende og brusende skaber en uforglemmelig oplevelse. Djævlens gab hedder det mest berømte sted, hvor man på en gangbro kan gå ud over floden og gyse over det største af vandfaldene.

I den sydligste ende af Argentina er der enestående muligheder for at se hvaler, pingviner, bævere og søløver. Store naturoplevelserne venter på denne tærskel til det antarktiske kontinent.

Hovedstaden Buenos Aires er en charmerende blanding af en storby med atmosfære som i de europæiske hovedstæder og en latinamerikansk farverig og pulserende livsrytme. Det er denne blanding, der gør byen så original og levende.

 

Viktors Farmor i Argentina

På den næsten endeløse pampas græsser kvæget og enorme hvedemarker strækker sig så langt øjet rækker. Der er plads nok, for Argentina er 3694 kilometer lang og 1423 kilometer på et bredeste sted. Kystlinien vender mod Atlanterhavet  og det har grænser mod vest til Chile, i nord til Bolivia og Paraguay og mod nordøst til Brasilien og Uruguay.

Viktors Farmor har rejser, hvor man oplever det forunderlige og fantastiske Patagonien mod syd, og rejser hvor man også oplever Chile og ser Iguacú vandfaldet både fra den argentinske og den brasilianske side.

Pak danseskoene og tag med til Argentina!
 

Viktors Farmor baggrundsbillede