Prispolitik

Viktors Farmors prispolitik

Ingen hokus pokus! Så kort kan prispolitikken hos Viktors Farmor beskrives. Alle gæster hos Viktors Farmor betaler det samme for rejsen. Alle priser er gennemskuelige, og der lægges ikke faktureringsgebyr oveni rejsens pris.

Rejsens samlede pris indeholder alle beskrevne aktiviteter, transport og entréer. Vi har ingen udflugtspakker, der skal betales bagefter. Drikkepenge til lokalguider og chauffører er også inkluderet. Rejsens pris er baseret på delt dobbeltværelse. Alle rejser hos Viktors Farmor er lagt i sæsoner, hvor klimaet i de pågældende lande er bedst.

Vi går udenom slagtilbud fra hoteller og flyselskaber i lavsæsonen, hvor der er frostvejr, monsunregn eller ekstrem varme. Vores gæster skal ikke vandre på Den Kinesiske Mur i frostgrader, eller i Machu Picchu i regntiden. Frivillige aktiviteter på rejser med Viktors Farmor er angivet med ”mulighed for” og af programmet fremgår, hvad de plejer at koste.

Som deltager på vores rejser oplever du ikke, at gæsten ”ved siden af” har fået rabat for at tilmelde sig i sidste øjeblik. Eller får rabat for at besøge os på en messestand, eller melde sig tidligt til. Eller er med i en bonusordning eller kundeklub med særlige fordele.

Rabatter og særlige fordele kan nemlig kun hentes ét sted: Ved at sætte rejsens pris tilstrækkelig højt til, at de gæster der betaler fuld pris også har betalt for rabatterne til de andre. Og det ønsker vi ikke at medvirke til.

NB: Dog kan det i enkelte tilfælde godt være, at man ikke har betalt det samme for rejsen som sin sidemand. Det sker, når vi hæver prisen på en allerede delvist solgt grupperejse. F.eks. pga. inflation eller stigende valutakurser. De, der allerede har købt rejsen til den tidligere lavere pris skal ikke betale ekstra, hvorimod de, der først køber rejsen efter prisstigningen vil skulle betale den nye højere pris. I de tilfælde hvor vi sænker prisen på en allerede delvist solgt grupperejse, får alle tilmeldte denne prisreduktion. Det kan således altid betale sig at melde til i god tid.

Om drikkepenge

Drikkepenge er skik og brug i de lande, vi rejser i. Det er det ikke i Danmark. Viktors Farmor anerkender denne skik, men ved også, at danskere har det svært med drikkepenge, da vi ikke er vant til det. Derfor har vi inkluderet drikkepenge til guider og chauffører i rejserne.

Det er ofte en stor post på et rejsebudget. Gæster hos Viktors Farmor slipper for denne post, og de overvejelser, der er forbundet med den. Drikkepenge til både lokale guider og gennemgående guider, chauffører og medhjælpere er nemlig inkluderet i prisen for rejsen. Undtaget herfra er de ganske få rejser, der ikke har dansk rejseleder.

Tilbage står de små poster som drikkepenge til stuepiger og dragere. I mange lande er deres løn baseret på drikkepenge. Dette kan vi ikke ændre på. Derfor er det altid en god ide at vise sin påskønnelse i form af et lille beløb, både til den drager, der tager kufferten fra værelset til lobbyen, og til den stuepige, der har ansvaret for værelset.

Ligeledes anbefaler Viktors Farmor, at man runder op – eller lægger 10% til - når man betaler på restaurant. Her gælder for det meste samme regel som på hoteller: Lønnen er baseret på, at gæsterne giver drikkepenge.

.

Tilslutningsfly

Tilslutningsfly er hvis du f.eks. ønsker at flyve ud af Billund eller Aalborg i stedet for Kastrup og støder til gruppen i enten transitlufthavnen, f.eks. Amsterdam, eller i Kastrup. Se priser for tilslutningsfly samt muligheder for gratis tilslutning på enkelte rejser her.

Overnatning på hotel ved tidlig afrejse

Har du en tidlig afgang fra enten Kastrup eller Billund, kan du overnatte på et hotel i nærheden. Viktors Farmor har en rabataftale med Zleep Hotels, som har hoteller tæt på både Kastrup og Billund lufthavn. Læs mere om rabatten her.

Se desuden vores oversigt over overnatningsmuligheder nær Kastrup her.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.