Hvad søger du?

Rejs til Mellemamerika

Mañana betyder i morgen – men rejs hellere i dag. Mellemamerika er oldgamle kulturer, mødet med mennesker, vidunderlige farver og nye smagsoplevelser.

Her er stolte oprindelige folkestammer, der holder gamle traditioner i hævd og lever i pagt med naturen. Her er rygende vulkaner, turkisblå laguner, tågeregnskove, skræppende araer, frodige tobaksmarker, sukkerrør og noget af verdens bedste chokolade.

Der er et forrygende fugle- og dyreliv med skildpadder, der kommer op på stranden for at lægge æg, og i Nicaragua findes verdens eneste sø med hajer. Der er flotte bygninger fra kolonitiden og primitive hytter i regnskoven. Stemningen er caribisk og afslappet – mañana, mañana – lyder det ofte. Det betyder i morgen – og meget kan vente til i morgen, for der skal være tid til at nyde livet.

Fuld af overraskelser

Sejlturen på Panamakanalen var en stor oplevelse, og det, der overraskede mig mest, da jeg første gang var i det farverige Mellemamerika.

Viktors Farmor i Mellemamerika

Landene i Mellemamerika ligger skulder ved skulder i den smalle tange, der forbinder Nordamerika med Sydamerika. Viktors Farmor har på nuværende tidspunkt rundrejser i Costa Rica, Guatemala og Mexico.

Kom og smag den gyldne rom, og indsnus duften af regnskoven.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for rejser til Mellemamerika.

Rejsetyper

Uanset om du fortrækker grupperejse, en kulturrejse, en vandretur eller en kombinationstur til flere lande har Viktors Farmor et stort udbud af pakkerejser til en bred vifte af destinationer. Se et udpluk her:

Kulturrejse

Kom med til Mellemamerika og dyk ned i den farverige og historiske kultur. Tag f.eks. til Mexico og oplev De Dødes Dag helt tæt på, når mexicanerne fejrer deres afdøde. Eller hvad med en eventyrrejse i Panama, hvor vi bydes velkomne hos oprindelige folk.

Fejringen af De Dødes Dag tages meget alvorligt. Foto Josefine Aude Raas

Vandreferier - helt tæt på

Vi oplever verden stærkest, når vi bevæger os til fods. På vandreturen mærker du virkelig, at du lever! Vi har lavet et støvlesystem, som viser sværhedsgraden. 1 støvle er nemmest, 2 er mere udfordrende, 3 er teknisk og stejl, 4 støvler er strabadserende. Så er det bare på med vandrestøvlerne!

Velfortjent pause oven på en god gåtur ude i de smukke tropiske regnskove. Foto Josefine Aude Raas

Naturrejser

Viktors Farmor har natur- og dyrerejser til destinationer i størstedelen af verden. Den new zealandske Fiordland Nationalpark byder på udsigter, man troede kun fandtes på film. I Chiles Patagonien glider vi forbi kondorer og flokke af flamingoer. Det er eksempler på rejser, hvor natur er i højsæde!

Denne lille farvestrålende fætter er en Rufous-tailed kolibri og blot en ud af mange arter. Foto Viktors Farmor