Asien

Rejs til Asien

Rigt på historie, kultur, storslået natur, unikke madoplevelser, spændende byer, fantastiske templer. Asien bliver man aldrig færdig med.

Er det første gang, man skal rejse til Asien, kan det være svært at vælge rejsemålet. Der er så meget at se og opleve, at snuse til og smage på, at lære om og forstå. Et gennemgående træk er gæstfrihed og venlighed, som man bliver mødt med overalt.

Og så er det egentlig bare at beslutte sig for, om man er til templer i junglen, orangutanger, kulturskatte, maleriske landsbyer, moderne storbyer eller frodige teplantager. Eller lidt af det hele?

Farver, dufte og smag Den asiatiske mad er fantastisk. Der er virkelig trykket på alle knapperne med farver, dufte, smag og mange ingredienser, vi ikke kender. Man kunne godt rejse bare for madens skyld.

Claus Christensen
Rejseleder

Viktors Farmor i Asien

I Bangladesh oplever vi de svulmende floder Ganges og Brahmaputra, bølgende rismarker, fascinerende folkemylder og verdens længste strand. Hertil får man et indblik i et land fuld af kontraster, som giver stof til eftertanke.

Indien er det land, som vi har flest rejser til i Asien, og her kommer sanserne virkelig på overarbejde. Landet har utrolig meget at tilbyde som eventyrlige paladser, måneagtige landskaber, mindeværdige tranquebar og vilde tigre. Også højtliggende Sikkim kan besøges på samme tid med det lille kongerige Bhutan, som er åbnet op for rejsende. Her gør man en utrolig indsats for at bevare sin traditionelle buddhistiske kultur.

Besøg også Borneo, som er hjem for et af verdens vigtigste områder for vilde blomster, insekter og meget andet dyreliv. Øen er sammensat af tre lande med et utal af stammer, hvor flere bor i junglen.

Kan du ikke få nok af junglens mystik, så kom med til jungleparadiset Cambodia. Her finder du verdens 8. vidunder, tempelkomplekset Angkor Wat, samt mange flere eventyrlige templer, der er delvist overgroet af junglen.

I Nepal strækker de mange forskellige kulturer sig lige så bredt som Himalayabjergkæden. Her tales over 120 forskellige sprog og dialekter. Landet er også hjemsted for Mount Everest, som er mulig at se både fra jorden, helikopter eller et lille fly.

I sumobrydernes land, Japan, oplever vi, hvordan den traditionelle og moderne verden ikke altid er kontraster. Japan formår nemlig på helt unik vis at kombinere disse levemåder, så det i stedet er et sammenspil.

Sydkorea er ofte en overset rejsedestination – og det er en fejl. Der er utrolig meget at opleve i Sydkorea, og med landets størrelse er det muligt at komme hele vejen rundt på 14 dage. Landet byder bl.a. på templer og frodige nationalparker.

Rejs med til Sri Lanka, hvis du er til store naturoplevelser, maleriske teplantager og fristende sandstrande. Derudover huser Sri Lanka også leoparder, krokodiller og massevis af fugle, som kan ses i nationalparkerne.

Kina er fyldt med storslåede oplevelser. Lige fra Den Forbudte By til Den Himmelske Freds Plads til Den Kinesiske Mur. Og så er naturen også et kapitel for sig. Ej at forglemme de spændende metropoler Shanghai, Xian og Beijing. 

Sidst men ikke mindst har vi Vietnam. Alene Ha Long-bugten og Ban Gioc-vandfaldet gør Vietnam til et fantastisk sted at besøge. Derudover giver maden, markederne og den venlige befolkning en utrolig god stemning.

Rejsetyper

Uanset om du fortrækker grupperejse, en kulturrejse, en vandretur eller en kombinationstur til flere lande har Viktors Farmor et stort udbud af pakkerejser til en bred vifte af destinationer. Se et udpluk her:

Naturrejser

Asien byder på mange oplevelser, og Viktors Farmor har flere forskellige typer rejser dertil. Natur er i højsæde på mange, kom f.eks. med på en hvalsafari i Sri Lanka, eller hvad med tigersafari i Indien?
Se flere naturrejser her

Vandreferier

Vi oplever verden stærkest, når vi bevæger os til fods. På vandreturen mærker du virkelig, at du lever! Roen, lydene og duftene forfiner dine sanser. Du møder støvede stier, frodige bjerglandskaber og vild, utæmmet natur. Men vi har også lagt kulturelle, historiske og arkæologiske oplevelser ind.
Se vores vandreferier her

Rejser kun for kvinder

Klædt i grønt viser en brud i Uzbekistan sit hemmelige brudeværelse frem. Klædt i rødt er 1000 kvinder i Nepal til kvindefestival. Klædt i hvidt holder kvinderne i en ørkenlandsby i Iran liv i en tradition. Farverige syn på en rejse kun for kvinder med Viktors Farmor.
Se flere rejser kun for kvinder
Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for rejser til Asien.
Ring til os 86 22 71 81
  • Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

  • Mindre grupper større oplevelser

  • Inkl. drikkepenge til guider og chauffører