Hvad søger du?

Rejs til Asien

Rigt på historie, kultur, storslået natur, unikke madoplevelser, spændende byer, fantastiske templer. Asien bliver man aldrig færdig med.

Er det første gang, man skal rejse til Asien, kan det være svært at vælge rejsemålet. Der er så meget at se og opleve, at snuse til og smage på, at lære om og forstå. Et gennemgående træk er gæstfrihed og venlighed, som man bliver mødt med overalt.

Og så er det egentlig bare at beslutte sig for, om man er til templer i junglen, orangutanger, krigshistorie, kulturskatte, til maleriske landsbyer, moderne storbyer, frodige teplantager eller flydende markeder. Eller lidt af det hele?

Mange vender tilbage til Asien. Måske for at besøge et nyt land, eller måske for at se et nyt område af et land, man allerede er blevet begejstret for. Og det er ikke svært at blive begejstret, lige meget hvor Asienrejsen går hen. 

Farver, dufte og smag

Den asiatiske mad er fantastisk. Der er virkelig trykket på alle knapperne med farver, dufte, smag og mange ingredienser, vi ikke kender. Man kunne godt rejse bare for madens skyld.

Viktors Farmor i Asien

Viktors Farmor har mange forskellige rejser til Asien. Vietnam, Cambodia, Borneo, Sri Lanka – vi kunne blive ved.

Det er meget sikkert at rejse i Asien. Man føler sig tryg og velkommen – trods mange forskellige kulturer, religioner og politiske systemer.

Skal vi tage af sted?

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for rejser til Asien.

Rejsetyper

Uanset om du fortrækker grupperejse, en kulturrejse, en vandretur eller en kombinationstur til flere lande har Viktors Farmor et stort udbud af pakkerejser til en bred vifte af destinationer. Se et udpluk her:

Naturrejser

Asien byder på mange oplevelser, og Viktors Farmor har flere forskellige typer rejser dertil. Natur er i højsæde på mange, kom f.eks. med på en hvalsafari i Sri Lanka, eller hvad med tigersafari i Indien?

Tigerunge på cirka 8 måneder i Bandhavgarh. Foto Anders Stoustrup

Vandreferier

Vi oplever verden stærkest, når vi bevæger os til fods. På vandreturen mærker du virkelig, at du lever! Roen, lydene og duftene forfiner dine sanser. Du møder støvede stier, frodige bjerglandskaber og vild, utæmmet natur. Men vi har også lagt kulturelle, historiske og arkæologiske oplevelser ind.

Udsigten til Annapurna er betagende. Foto Viktors Farmor

Pigeture er forkælelsesrejser - kun for kvinder!

Klædt i grønt viser en brud i Uzbekistan sit hemmelige brudeværelse frem. Klædt i rødt er 1000 kvinder i Nepal til kvindefestival. Klædt i hvidt holder kvinderne i en ørkenlandsby i Iran liv i en tradition. Farverige syn på en pigetur med Viktors Farmor.

Man får mange smil i Nepal. Foto Viktors Farmor