Hvad søger du?

Rejs til Europa

Store oplevelser tæt på. Det er, hvad man får med Europa. Vi tager på oplevelse i den smukke natur, de kulturelle forskelle og dykker ned i historien.

I nord bliver man åndeløs over den vilde, islandske natur med brusende vandfald, kogende gejsere og rygende vulkaner.

Mod øst kan man lade sig indhylle i historiske hovedstæder og områder, der har været under sovjetisk indflydelse.

Mod syd giver vandreture en enestående mulighed for at opleve mere ukendte og skønne afkroge af Middelhavslande kombineret med fantastisk mad.

Europa er som et menukort med uendeligt mange retter – man vil gerne have en bid af det hele.

Europa er mangfoldigt

Alt dét, vi forbinder med at rejse, ligger lige foran os. Europa er mangfoldigt.

Viktors Farmor i Europa

Listen af rejsemuligheder er lang, og der er noget for enhver smag, hvad enten man er til kultur, natur, historie eller bare store oplevelser tæt på.

Europa byder også på gode vandremuligheder, så vil du gerne på en aktiv ferie, er der også masser af muligheder af vælge imellem.

Klik på rejserne og bliv inspireret til dit næste eventyr. Mod nord, mod øst, mod syd? Vi har kulturrejser til enhver smag.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for rejser til Europa.

Rejsetyper

Uanset om du fortrækker grupperejse, en kulturrejse, en vandretur eller en kombinationstur til flere lande har Viktors Farmor et stort udbud af grupperejser til en bred vifte af destinationer. Se et udpluk her:

Vandreferier

Blandt vores mange rejser til Europa har vi en del vandreferier. De er delt ind i et støvlesystem, hvor 1 støvle er relativt lette vandringer, 2 støvler er moderate stigninger og mere varierede underlag, 3 støvler har flere tekniske og stejle steder, og 4 støvler er strabadserende og stejle ture.

Der er skønt på toppen. Foto Peter Hersted

Kulturrejser

På en kulturrejse med Viktors Farmor kan du forvente at få indsigt i lokale kulturer og skikke. Du hører eventyrlige beretninger, og du kommer hjem med kufferten fuld af ny viden om den historie, der binder os alle sammen. Gå i forfædrenes fodspor og lad dig fascinere af legender, sagn og myter.

Valadier-templet ligger i en naturlig hule hævet over Frasassi-kløften. Foto Jane Oksbjerg

Pionerrejser - helt nye rejser

En Viktors Farmor Pionérrejse er en rejse i et nyt område eller en rejse, vi gennemfører for første gang. Rejsemålet skal gennemprøves, og det er ikke alt, som kan planlægges hjemmefra. Der dukker ofte overraskelser og helt nye oplevelser op. Vi skal op ekspedition i det ukendte.

På øen Holy tager vi på en vandretur til bjerget Holyhead. Foto Viktors Farmor