Europa

Rejs til Europa

Store oplevelser tæt på. Det er, hvad man får med Europa. Vi tager på oplevelse i den smukke natur, de kulturelle forskelle og dykker ned i historien.

I nord bliver man åndeløs over den vilde, islandske natur med brusende vandfald, kogende gejsere og rygende vulkaner.

Mod øst kan man lade sig indhylle i historiske hovedstæder og områder, der har været under sovjetisk indflydelse.

Mod syd giver vandreture en enestående mulighed for at opleve mere ukendte og skønne afkroge af Middelhavslande kombineret med fantastisk mad.

Europa er som et menukort med uendeligt mange retter – man vil gerne have en bid af det hele.

Europa er mangfoldigt Alt dét, vi forbinder med at rejse, ligger lige foran os. Europa er mangfoldigt.

Vagn Olsen
Rejseleder

Viktors Farmor i Europa

Listen af rejsemuligheder er lang, når det kommer til Europa, og der er noget for enhver smag, hvad end man er til kultur, natur, vandring eller bare store oplevelser tæt på.

Oplev Andorra, det lille smørhul, i Pyrenæerne. Andorra er for dig, der gerne vil betages af den smukke natur, enge med vilde blomster, alpine græsarealer, smukke bjergsøer og høje fyrretræer. Derfor er det helt oplagt at tage på vandreferie hertil.

I Grækenland bliver madelskeren forkælet. Ouzo. Græsk salat. Retsina. Souvlaki og Tzatziki, er bare nogle af specialiteterne, som du kan smage på. Og så er landet om noget historisk, hvilket vi også mærker på vores rejser hertil.

Man sætter sig ind i et fly i Danmark. Kursen sættes ud over Østersøen, og knap halvanden time senere lander man i en uventet spændende verden. Ikke 1, eller 2, men hele 3 lande: Estland, Letland, Litauen. Vi remser ofte landene op, som om de hænger sammen. Og man tænker måske, at de nok er lidt som Skandinavien. Men det er slet ikke tilfældet. Tværtimod. Hvert af dem er større end Danmark. De 3 sprog er så forskellige, at befolkningerne slet ikke kan tale sammen.

Wales er en naturskøn del af Storbritannien, med en rig kulturarv og et imponerende landskab. Landet er kendt for sin spektakulære kystlinje, dramatiske bjerglandskaber og grønne bakker. Der er også en lang og fascinerende historie og kultur at udforske.

Island er hjemsted for et af verdens mest aktive vulkanområder, og har også imponerende gletsjere, gejsere, varme kilder og majestætiske vandfald. Reykjavik er en pulserende og farverig by med masser af restauranter, barer og butikker at udforske.

Rejs med til Italien, hvor duften af merian, oregano, rosmarin og mynte fylder luften. På vores rejser oplever vi både den traditionelle kultur i Umbrien og den flotte natur på Sicilien og småøerne Stromboli og Vulcano.

Portugal er en charmerende og mangfoldig destination, kendt for sin solrige kystlinje, rige historie og kultur og venlige mennesker. Hos Viktors Farmor har vi forelsket os i øen Madeira, hvor der er forårstemperaturer året rundt, og en natur, der altid er smuk og betagende.

Rigtig mange turister besøger hvert år Spanien, og det er der også en grund til. Vejret er dejligt, den lokale mad smager vidunderligt, og landet er fyldt med kulturelle højdepunkter og en utrolig natur. På vores rejser til Spanien trækker vi væk fra de kendte turistområder og besøger de små perler, der ligger gemt. Vi besøger bl.a. Maurernes maleriske byer og vandrer i Pyrenæerne, Andalusien, Segovia og Picos de Europa.

Europa byder på gode vandremuligheder, så vil du gerne på en aktiv ferie, er der også masser af muligheder af vælge imellem.

Rejsetyper

Uanset om du fortrækker grupperejse, en kulturrejse, en vandretur eller en kombinationstur til flere lande har Viktors Farmor et stort udbud af grupperejser til en bred vifte af destinationer. Se et udpluk her:

Vandreferier

Blandt vores mange rejser til Europa har vi en del vandreferier. De er delt ind i et støvlesystem, hvor 1 støvle er relativt lette vandringer, 2 støvler er moderate stigninger og mere varierede underlag, 3 støvler har flere tekniske og stejle steder, og 4 støvler er strabadserende og stejle ture.
Læs mere om vandreferier her

Kulturrejser

På en kulturrejse med Viktors Farmor kan du forvente at få indsigt i lokale kulturer og skikke. Du hører eventyrlige beretninger, og du kommer hjem med kufferten fuld af ny viden om den historie, der binder os alle sammen. Gå i forfædrenes fodspor og lad dig fascinere af legender, sagn og myter.
Læs mere om kulturrejser

Pionerrejser - helt nye rejser

En Viktors Farmor Pionérrejse er en rejse i et nyt område eller en rejse, vi gennemfører for første gang. Rejsemålet skal gennemprøves, og det er ikke alt, som kan planlægges hjemmefra. Der dukker ofte overraskelser og helt nye oplevelser op. Vi skal op ekspedition i det ukendte.
Gå til pionerrejser
Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for rejser til Europa.
Ring til os 86 22 71 81
  • Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

  • Mindre grupper større oplevelser

  • Inkl. drikkepenge til guider og chauffører