Logo

Madagaskar

Når lemuren kalder, kan det høres flere kilometer væk. Den findes kun på Madagaskar. Og der er mange andre dyre- og fuglearter, man kun kan opleve her.

 

Regnskov og grønne rismarker er med til at gøre Madagaskar til et smukt og spændende land.  Der er et unikt dyreliv og mest berømt er lemurerne. Den største er indrien , der er cirka en meter lang og vejer  op til ti kilo. Den kan  springe op til ti meter fra gren til gren i opret stilling, og på jorden bevæger den sig omkring ved oprette spring, mens armene holdes ud til siden eller over hovedet som balancestænger.

Lemurerne  er ikke bange for mennesker, da de aldrig er blevet jaget. At dræbe en indri betragtes som lige så stor en dødssynd som at dræbe et menneske. Vi kan derfor komme helt tæt på dyrene .

På Madagaskar bor flere stammefolk, der i høj grad holder fast ved deres oprindelige kultur. Vi besøger flere landsbyer og skoler.

 

Viktors Farmor i Madagaskar

Madagaskar er både en ø og et selvstændigt land og er cirka 13 gange større end Danmark. Det ligger ud for Mozambique ved Afrikas østkyst.
Viktors Farmors rejse til Madagaskar går gennem flere nationalparker med garanti for at opleve lemurer helt tæt på samt mange andre dyr og fugle, der kun findes her.

Berømt er øen også for sin vanilje – skal du have noget med hjem?

Rejser til Madagaskar

Viktors Farmor baggrundsbillede