Logo

Cambodia

Angkor Wat, Mekongfloden, sølvpagoden, Killing Fields. Der er både storslåede og tankevækkende oplevelser at finde i Cambodia.

Det mest berømte tempel, Angkor Wat, kaldet verdens ottende vidunder, er et must på rejsen til Cambodia. Det er kun en del af Khmerrigets gamle hovedstad Angkor, der var en enorm by i junglen med 70 templer. Byen blev nærmest opslugt af den tætte vegetation, da riget gik i forfald, men den glemte by blev genopdaget og er i dag den største attraktion i landet.

Cambodia har dog meget mere end templer at byde på. Der er betagende natur, maleriske landsbyer langs floderne og sjældne ferskvandsdelfiner.

Når man fortæller om det storslåede land, kan man ikke undgå også at beskæftige sig med det grusomme kapitel i Cambodias historie, hvor Pol Pot regerede i 70-erne. Killing Fields og fængselsmuseet gør dybt indtryk på besøgende.

I hovedstaden Phnom Penh er kongepaladset og sølvpagoden to spændende ting at se - og der er meget andet. Vil du med?

 

Viktors Farmor i Cambodia

Kongeriget Cambodia har grænser til Thailand i vest/nordvest, Laos i nord, Vietnam i øst/sydøst, og Siambugten i syd. Floderne har stor betydning for landet, der har været en fransk koloni.

Viktors Farmor har en rundrejse med højdepunkterne i Cambodia og en kombinationsrejse til Laos og Cambodia. På begge rejser ser man Angkor Wat, og du kommer helt tæt på kulturen.

Cambodia har noget at byde på for enhver smag - var det noget for dig? Herunder kan du se vores rejser til Cambodia.

Viktors Farmor baggrundsbillede