Kombinationsrejser

Besøg flere lande på samme rejse

Grænser er til for at blive – passeret! Når vi er ude at opleve verden og krydser ind i et nyt land, som åbner sine grænser for os, er det med til at bryde de geografiske og kulturelle mure ned. Og hver gang rammer nysgerrigheden, og det samme spørgsmål dukker op: Et nyt land! Hvordan vil det mon være?

Grænser kan være tilfældigt trukket, men de kan i høj grad også være skillelinjer. Tag for eksempel nabolandene Uzbekistan og Kirgisistan. Førstnævnte gemmer legendariske byer som Samarkand, Bukhara og Khiva, der lå som perler på en snor langs den gamle silkevej. Sidstnævnte har næret nomader, der flyttede fra sted til sted med deres sammenklappelige telte af filt.

Viktors Farmor har mange kombinationsrejser på programmet. I Europa kan du f.eks. komme tæt på Balkans højdepunkter på rejsen af samme navn, som tager os gennem 6 forskellige lande. Eller du kan samle en Mosaik af 3 lande og rejse til Nordmakedonien, Albanien og Montenegro på en 9-dages rejse. 

Fra det muslimske Azerbaijan over det vinglade Georgien til det oldkristne Armenien går en lige linje, og du kan udforske landene på Den store Kaukasusrejse. Og vil du virkelig have Centralasien ind under huden, kan vi anbefale rejsen De 5 stan-lande, der er en ekspedition gennem Turkmenistan, Uzbekistan, Tajikistan, Kirgisistan og Kazakhstan.

I det vestlige Afrika kommer du på en unik rejsen gennem Ghana, Togo og Benin. Derudover har vi en rejse under navnet Det bedste af Sydafrika, hvor du både oplever Sydafrika, eSwatini og Lesotho.

Så der er gode grunde til at lave kombinationsrejser. At lave ekspeditioner, der krydser grænser og lader os opleve forskellige traditioner, sprog, religioner – eller afstamning. Ofte er kombinationen med til at sætte oplevelser i det ene land i relief – eller måske giver det plads til ekstra refleksion over vores eget liv.

Verden venter, og vi står klar til at krydse grænser med jer! 

Kulturel mangfoldighed Når vi rejser i flere lande, får vi et større indblik i regionen. Vi udforsker den kulturelle mangfoldighed og bryder i ordets bogstavelige forstand grænser ned.

Gudik Holm Plews
Rejseleder

Hvad siger vores gæster

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for kombinationsrejser
  • Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

  • Mindre grupper større oplevelser

  • Inkl. drikkepenge til guider og chauffører