Logo

Colombia

Dans salsa i Baranquilla og lær om kaffeproduktion på en hacienda i den betagende Corora-dal. Colombia er især kendt for kvalitetskaffe og kæmpe karneval. Kom og dans med!

Colombia er regnet som et af de allerskønneste lande i Sydamerika. Klima og natur er varieret, fra høje bjerge over bløde bakker til fantastiske strande.

Karnevallet i Baranquilla er verdens næststørste efter Rio og stemningen er euforisk, når de mange måneders forberedelser kulminerer i store, farvestrålende parader, inciterende musik og dans i gaderne.

Går man efter naturoplevelser er Colombia  et smukt og spændende land. I Tayrona nationalparken mødes junglen med det Caribiske Hav og der lever jaguarer, brøleaber, leguaner og flere hundrede fuglearter.

Tag også svævebanen til toppen af Monserrate Hill og få et spektakulært vue over hovedstaden Bogota, der ligger i 2640 meters højde.

 

Viktors Farmor i Colombia

Colombia var i mange år præget af narkokriminalitet og konflikter med væbnede guerillagrupper.  Men det er der gjort en stor indsats for at få ryddet op i, og nu er turisterne vendt tilbage til denne sydamerikanske perle. Colombia ligger i det nordvestlige Sydamerika og har grænser til Ecuador, Panama, Venezuela, Brasilien og Peru. Det er det eneste land i Sydamerika, der både har kystlinie til Stillehavet og det Caribiske hav.

Viktors Farmor har rejser, hvor man oplever karnevallet og rejser, hvor man har ekstra tid ved kysten.

Tag med til Columbia. Vamos a la playa! Se vores rejser til Colombia herunder.

Viktors Farmor baggrundsbillede