Logo

Job hos Viktors Farmor

Vil du arbejde i en spændende branche, hvor én dag aldrig er ligesom den anden? Hvor god service er i højsædet, og hvor du er med til at opfylde folks rejsedrømme? Kort sagt: lyder et job i rejsebranchen som noget for dig, så hold øje med denne side. Vi slår løbende stillinger op, når vi har brug for nye kræfter på kontoret.
 

Viktors Farmors kontor i Studstrup ved Aarhus.

Viktors Farmors kontor i Studstrup ved Aarhus.

Hos Viktors Farmor er vi 18 medarbejdere på kontoret i Studstrup (+ 1-2 praktikanter) og et team af ca. 120 freelance rejseledere. Har du lyst til at blive rejseleder, så modtager vi meget gerne din ansøgning og dit CV.

For at komme i betragtning som rejseleder er det essentielt, at du inden for de seneste år har opholdt dig i en længere periode på destinationen og brænder for at formidle om kulturen og naturen på stedet. Det er lige så vigtigt, at du er empatisk og udadvendt og har flair for at udvise god og ærlig service for vores gæster.

Du skal ikke være typen, der lader sig slå ud af et forsinket fly eller en vejspærring. Du skal kunne holde hovedet koldt og humøret højt i svære og krævende situationer.

Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning om en stilling som rejseleder, så skriv til Mie Ellen Gynther på meg@viktorsfarmor.dk

Alle andre ansøgninger sendes til info@viktorsfarmor.dk