Pionérrejser

Pionérrejser

Viktors Farmors pionérrejser

Opdag et land eller egn for første gang sammen med os. Den første time kører vi på asfalt og god grusvej, men nu drejer vi væk fra vejen og følger en piste igennem et storslået ørkenunivers fuld af klippe- og sandformationer, der skifter form og farve for hver kilometer, vi kører. Fra nu, og de næste tre dage, er vi os selv…

Sådan starter en pionérrejse måske. Du kan også være med, når vi oplever steder for første gang. Mærke spændingen og glæden ved det ukendte, når vi tager på ny ekspeditioner til fremmede kulturer. Som ægte pionér kender du til glæden ved at rejse, og du er indstillet på, at tingene kan ændre sig undervejs.

Og vores kompetente og rejselystne rejseledere sørger for, at du er garanteret en oplevelse for livet.

Hør om Pionérrejser

Nye højdepunkter Du skal have lyst til at rejse på eventyr væk fra turistruterne og være forberedt på det uvisse - og mindre komfort. Men belønningen er stor. Pionérrejser er rejser, vi laver for første gang, så der opstår måske nye højdepunkter undervejs. Vi er med til at forme rejsen.

Anja Schmidt
Rejseleder

Hvad er en pionérrejse?

En ekspedition i det ukendte

En pionérrejse er en rejse, vi gennemfører for første gang. Måske til et land, vi aldrig tidligere har haft på programmet. Eller måske til en egn, vi ikke kender til. Rejsemålet skal gennemprøves, og selv om vi planlægger dagene, ved vi ikke altid på forhånd præcist, hvordan rejsen forløber. Måske er der lokale forhold, vi ikke kender til hjemmefra, som gør, at vi ændrer rejsen undervejs. Måske bliver nogle af de planlagte programpunkter ændret ”on location” til fordel for nye og andre muligheder. Det uforudsete er charmen! Og det er her, vi måske opdager helt nye højdepunkter.

3 gode råd til, hvordan en ægte pionér rejser:

  • En pionér viser overbærenhed og god spejderånd på sin rejse
  • En pionér er åben over for muligheder og forhindringer, der kan opstå undervejs
  • En pionér lever i nuet og har lyst til at rejse væk fra den gængse turistrute

Hør hvad vores gæster siger

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for pionérrejser
  • Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

  • Mindre grupper større oplevelser

  • Inkl. drikkepenge til guider og chauffører