Hvad søger du?

Pionérrejser

Den første time kører vi på asfalt og god grusvej, men nu drejer vi væk fra vejen og følger en piste igennem et storslået ørkenunivers fuld af klippe- og sandformationer, der skifter form og farve for hver kilometer vi kører. Fra nu, og de næste tre dage, er vi os selv …

 

Pionérrejse til Algeriet. Foto Vagn Olsen

En ekspedition i det ukendte

En pionérrejse er en rejse, vi gennemfører for første gang. Måske til et land, vi aldrig tidligere har haft på programmet. Eller måske til en egn, vi ikke kender til.  

Rejsemålet skal gennemprøves, og selv om vi planlægger dagene, ved vi ikke altid på forhånd, præcis hvordan rejsen forløber. Måske er det lokale forhold, vi ikke kender til hjemmefra, som gør, at vi ændrer rejsen undervejs. Måske bliver nogle af de planlagte programpunkter ændret ”on location” til fordel for nye og andre muligheder. Det uforudsete er charmen!

Du kan også være med, når vi oplever steder for første gang. Mærke spændingen og glæden ved det ukendte, når vi tager på ny ekspeditioner til fremmede kulturer. Som ægte pionér kender du til glæden ved at rejse, og du er indstillet på, at tingene kan ændre sig undervejs.

Og vores kompetente og rejselystne rejseledere sørger for, at du er garanteret en oplevelse for livet.

Sådan rejser en ægte pionér

Vælger du at rejse som pionér, bør du derfor indstille dig på at:

  • Vise overbærenhed og god spejderånd på din rejse
  • Være åben over for muligheder og forhindringer, der opstår undervejs
  • Leve i nuet og være med til at forme rejsen


Tag et kig på vores pionérrejser - dit nye eventyr starter her!