Hvad søger du?

Sværhedsgrad 2

Hvad er en vandreferie med 2 støvlesniveau?

Rejser med 2 støvler har moderate stigninger og mere varierede underlag under støvlerne. Dine knæ skal kunne gå både op og ned, uden at du er nødt til at hvile en hel dag for at blive klar til endnu en vandredag. Tag til nogle nærliggende bakker i Danmark: Himmelbjerget, Røsnæs, Mols Bjerge, Stige Ø etc. og prøv dine knæ og form af, når der er stigninger.

Kan du klare dig fint i disse danske bakker og stadig føle dig frisk til at gå videre efter opstigning samt være frisk dagen efter igen, så kan du deltage på vandreture med 2 støvler. Det vigtigste er, at dine knæ fortsat har det godt.

Viktors Farmors vandreture med 2 støvler er dem, vi har flest af. Og der kommer løbende nye til. Der kan være forskellige årsager til, at en tur gradueres til 2 støvler. Underlaget spiller nemlig også ind. Ved to støvler er underlaget typisk mere udfordrende og varieret end på en 1 støvlet-tur, hvorfor du altid skal have vandrestøvler på og ikke bør nøjes med kondisko. Stave er også et stort plus, og du vil opleve en ekstra energi og kunne klare flere kilometer, hvis du bruger dem rigtigt.

En typisk vandredag med 2 støvlesniveau

På en typisk vandredag med støvleniveau 2 kommer vi godt ud i naturen. Vi holder naturligvis pauser undervejs, og det er ikke altid sikkert, at hele gruppen vandrer i samlet flok. Vi tager os tid til at indsnuse naturen og den friske luft. Og undervejs fortæller rejselederen og lokalguiden om naturen og kulturen, som vi befinder os i.

Ofte er der god tid efter en endt vandring til at få fødderne op, nyde et koldt glas og en snack inden aftensmaden. Det gælder for øvrigt også rejser med andre antal støvler. En vandretur betyder ikke, at der vandres fra tidlig morgen til sen eftermiddag. Kroppen har brug for restitution, og det kan også være, at der skal slentres lidt rundt i det nye område, som vi er kommet til. Måske finde en lille bar eller et udsigtspunkt, måske et museum. Men du kan også slappe af og bare nyde, at du er på ferie, og at nogen laver aftensmaden til dig.

Hvad siger vores gæster

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vandreferier.

Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

Mindre grupper større oplevelser

Inkl. drikkepenge til guider og chauffører