Fordele med Viktors Farmor

Fordele som gæst

Når du rejser med Viktors Farmor, tilbyder vi en række rabatter, som du kan nyde godt af i forbindelse med din rejse. Kig med her på siden og se, hvor du får rabat som gæst med Viktors Farmor. 

Rabat i Spejdersport

Står du og skal ud at rejse og mangler et par vandrestøvler, en regnjakke, en rygsæk eller noget helt fjerde, så har Spejdersport et stort udvalg af forskellige mærker og produkter.

Som rejsende med Viktors Farmor, får du 10% rabat på din bestilling i Spejdersports webshop (på ikke i forvejen nedsatte varer). Fordelskoden oplyses i den mail, vi sender til dig som bekræftelse på din rejsebestilling.

Rabat hos Scanmaps / Nordisk korthandel

Du finder på de fleste af vores destinationssider forslag til guidebøger og andet litteratur om et rejsemål, som du kan læse før en rejse, hvis du har lyst. Derfor tilbyder vi rabat hos Scanmaps, som har en masse spændende rejselitteratur og kort over destinationer. 

Du får rabatten på 15% i butikken, på webshoppen eller ved telefonisk henvendelse. Du skal bruge en rabatkode, som oplyses, når du har bestilt en rejse.

Rabat på overnatning på Zleep Hotels

Nogle gange afgår et fly meget tidligt om morgenen eller lander meget sent om aftenen – og for nogle af vores gæster, kan det være svært at få det til at hænge sammen med transporten til/fra lufthavnen. Den udfordring forsøger vi nu at imødegå ved at tilbyde billig overnatning tæt på lufthavnen.

Viktors Farmor har derfor lavet en rabataftale med Zleep Hotels, som har hoteller i hele Danmark – også ved både Billund lufthavn og Københavns lufthavn. Vi tilbyder vores gæster 15% rabat på overnatning – uanset værelseskategori. Bemærk, at aftalen ikke inkluderer morgenmad, men det kan naturligvis tilkøbes.

Er mødetiden i Kastrup kl. 7 om morgenen, er det træls at skulle helt fra Aarhus midt om natten. Så kan du i stedet overveje at tage en overnatning på et af Zleeps hoteller i København, så du kan starte ferien stille og roligt.

For at få rabatten, skal du booke din overnatning direkte på Zleep Hotels hjemmeside eller ved at kontakte Zleep Hotels centrale booking på (+45) 70 23 56 35 / booking@zleep.com. Ved Billund Lufthavn hedder hotellet Billund Airport Hotel, klik her for at booke på det hotel. Du skal bruge en kampagnekode, som du får oplyst sammen med bekræftelsen på din rejse. Koden er den samme til alle hotellerne. 

Rabat på rejsevaccinationer

Hvis du skal rejse oversøisk eller til et østeuropæisk land, anbefaler Statens Serum Institut ofte, at du får en række vaccinationer inden afrejse. Viktors Farmor anbefaler, at du taler med egen læge eller en rejsemedicinsk klinik for råd og vejledning før en rejse med os. Derudover har vi en rabataftale på vaccinationer med to rejsemedicinske klinikker, hvor du kan få rådgivning, vaccination og recepter på rejsemedicin:

  • Rejsemedicinsk- og Medicinsk Speciallægeklinik, Jens Baggesens Vej 90 B 8200 Aarhus N. Du vil ved rejseaftale med Viktors Farmor opnå 10 % i rabat (5% ved japansk hjernebetændelse). Du kan læse om klinikken på deres hjemmeside her.
  • Udlandsvaccinationen I/S, Ørestads Boulevard 5, 2300 København S. Når du rejser med Viktors Farmor, kan du få 10 % på rejsevaccinationer. Du kan læse om klinikken på deres hjemmeside her.

For at opnå rabatten skal du medbringe din bookingbekræftelse på rejsen.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål til rejsen.

  • Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

  • Mindre grupper større oplevelser

  • Inkl. drikkepenge til guider og chauffører