Logo

Galapagos

Ingen steder i hele verden er dyre- og fuglelivet så unikt som på Galapagos.

 

Bilerne standser, når en havleguan har bestemt sig for at krydse gaden i sindigt tempo. Udsigtsbænken ved havnen i Puerto Ayora er optaget af en søløve. Nazca-sulen ruger upåvirket i sin rede klos op ad vandrestien. Pelikanerne snupper fisk direkte fra bordene på fiskemarkedet.

Der er ingen tvivl om, at dyr og fugle har fortrinsret på de eksotiske Galapagosøer, og at det er en ret, som de benytter sig af. Ingen grund til at flytte sig for en turist.

De vulkanske øer på ækvator langt ude i Stillehavet er ikke kun kendt for kæmpeskildpadder og Darwins teorier om arternes oprindelse. De er også kendt for at være et helt forunderligt sted at rejse hen. Hvor man kommer helt tæt på dyr og fugle og oplever mange arter, som kun findes på Galapagos.

 

Viktors Farmor på Galapagos

Galapagos er ikke et selvstændigt land, det hører under Ecuador, som ligger 972 kilometer væk. Den bedste måde at opleve de meget forskellige øer er på et krydstogt, hvor man får guidede ture på land og rige muligheder for at snorkle og se det forunderlige undervandsliv.

På rejsen med Viktors Farmor til Galapagos er der maksimum 16 deltagere på krydstogtskibet. Og der er garanti for at se kæmpeskildpadder.

Er storslåede naturoplevelser noget for dig? Så tag med til Galapagos!

Viktors Farmor baggrundsbillede