Hvad søger du?

Rejseinspiration

På disse inspirationssider, har vi samlet en masse spændende informationer og materialer, som vi gerne vil dele med vores gæster.

Green Thorntail kolibri i Costa Rica. Foto Hanne Christensen

I vores artikeldatabase findes inspirerende artikler om vores forskellige destinationer - fordelt på region.

Under foredrag findes en oversigt over alle de foredrag og webinarer, vi arrangerer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret om nye rejser og kommende arrangementer.

 

Artikler

Verden byder på uendelig mange oplevelser - lad dig inspirere til din næste rejse med Viktors Farmors mange spændende artikler.

Læs om den danske opdagelsesrejsende Carsten Niebuhr i Mellemøsten, om Yerevans hængende have, om Afrikas sidste stammefolk og meget meget mere.

Læs artikler her
 

Nyhedsbrev

Rejseværkstedet hos Viktors Farmor lukker aldrig.

Vi udvikler løbende nye rejser og laver ekstra afgange på populære rejser.

Er du interesseret i altid at være opdateret på de seneste nyheder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, der udkommer ca. 20 gange halvårligt.

Læs eller tilmeld dig nyhedsbrevet her
 

Foredrag og webinarer

Iran, Uzbekistan, Vietnam, Ecuador, Marokko… Og listen fortsætter. Er du nysgerrig efter at høre mere om en af vores destinationer, så tag med til et Viktors Farmor foredrag. Eller deltag hjemmefra på et af vores webinarer.

Vi arrangerer foredrag flere forskellige stedet i landet – og der er gratis adgang med undtagelse af foredragene i Folkeuniversitets-regi.

Se en oversigt over vores foredrag her
 

Hoteller og overnatning

Hoteller er en vigtig del af en rejse, og Viktors Farmor gør sig umage for at finde overnatningssteder, der bidrager til oplevelsen af det land, vi besøger. På langt de fleste af vores rejser bor du på turistklasse-hoteller af god standard. Komfort og renlighed er naturligvis vigtigt i vores valg af hoteller. Men beliggenhed og charme er vigtigere for os end luksus.

På nogle rejser har vi overnatninger i jurter eller home-stays. 

Læs mere her