Hvad søger du?

Rejs til Sydamerika

Tag med til de verdensberømte inkaruiner Machu Picchu, se kæmpeskildpadderne på Galapagos og sejl på floderne i Amazonejunglen.

 

Andesbjergene knejser mod himlen. I byerne, der klynger sig til bjergsiden eller hviler på højsletten, er luften tynd. Her græsser nøjsomme lamaer og vilde vikunja. Overalt er der spor efter fortidens storhed – fra velbevarede ruiner på Machu Picchu til de smukke klostre og kirker, som spanierne opførte.

Nutiden er lige så imponerende med en eksplosion af farver på tøjet, med glæden, der slippes løs i karnevalstiden og med naturoplevelser uden sammenligning fra Amazonas til Galapagos. Sydamerika er alt, hvad hjertet kan begære af oplevelser hvad enten man er til historie, kultur eller natur.

 

Viktors Farmor i Sydamerika

Sydamerika er verdens lunger med den mægtige amazone-jungle. Men det er også en bjergkæde på 7000 kilometer langs hele vestkysten med en gennemsnitshøjde på 4000 meter. I Brasilien taler man portugisisk, men i resten af Sydamerika spansk.

Viktors Farmor har rejser, hvor vi kommer dybt ind i junglen, helt op i højderne og helt ind i folkesjælen på Sydamerika.

 

Klik på landene i oversigten for at læse mere om dem og se detaljerede beskrivelser af vores rejser.