Torben Rask

Torben har et rigtig godt kendskab til især Spanien, Italien og dele af Syd- og Mellemamerika

Torben Rask - rejseleder for Viktors Farmor

Spanien har en særlig plads i Torbens hjerte. Han tilbragte efteråret 1986 på sprogskole i Barcelona i tre måneder med indkvartering hos en spansk familie i bydelen San Andres. Senere arbejdede han som rejseleder på Costa Brava.

Torben studerede spansk ved Aarhus Universitet, og har siden udvidet hans spanske kendskab til Catalonien, Baskerlandet, Madrid, Valencia-regionen, Andalusien, Mallorca og Tenerife.

Italien er et andet af Torbens favoritsteder. Han har arbejdet i flere perioder og på flere lokationer i landet, og har udforsket flere af landet regioner og byer.

Han taler spansk og forstår italiensk, hvilket beriger hans møde med lokalbefolkningen. Disse sprogkundskaber, kombineret med mange års erfaring som journalist, har givet Torben en indsigt i, hvordan en god fortælling kan opstå.

Udover sine erfaringer i Spanien og Italien har Torben også udforsket andre destinationer, herunder Argentina, hvor han har rejst rundt i den nordlige halvdel af landet. Han har taget efteruddannelse Guatemala, boende i den smukke by Antigua.

Når Torben rejser, er nærvær, samvær og nysgerrighed i fokus. At rejse er både ro og ræs i positiv forstand, hvor man føler, at tiden er fløjet afsted, når man lægger hovedet på puden med et lille smil på læberne og tænker tilbage på dagens oplevelser.