Hvad søger du?

Opdag mere med Viktors Farmor

Hos Viktors Farmor har vi meget på hjerte, og der er så mange rejser og destinationer at fortælle om. Verden er fyldt med fantastiske steder, kulturer og nye eventyr, så hvor skal du starte din rejse? 

Vi tror på, at rejsen starter med inspiration, ny viden og et fællesskab af ligesindede rejselystne sjæle. Hold øje her på siden med nye foredrag og webinarer, som er fyldt godt op med fortryllende fortællinger. 

Vi holder bl.a. forelæsninger med Folkeuniversitetet og Moesgaard Museum, som du også kan se her på siden. 

Foredrag med Folkeuniversitet

Silkevejen - dengang og i dag

Hør vores kompetente og entusiastiske rejseleder Gert Lynge Sørensen fortælle om Silkevejens historie og religion helt fra oldtiden frem til i dag.

Søndag den 28/1/2024

Ny Munkegade 118, AU, bygning 1530 8000 Aarhus

Tilmeld dig her

Søndag den 24/2/2024

Tuborgvej 164, AU, Campus Emdrup, bygning A

2400 København NV

Tilmeld dig her

Webinar

Hos Viktors Farmor har vi altid fokus på at lave unikke og berigende rejseoplevelser. Gennem vores webinarer ønsker vi at viderebringe lidt af den her magi direkte til dig, så du kan drømme, planlægge og forberede dig på dit næste store eventyr. 

Hvorfor skal du deltage i vores webinar? 

Du får viden direkte fra enten lokale eksperter, rejsespecialister eller vores erfarne rejseledere. De er med til at sikre en autentisk og dybdegående viden om hver destination. 

Hvis du deltager live i et webinar, kan du stille spørgsmål direkte til vores specialister, dele dine tanker eller tvivl og få svar med det samme. 

Webinarer giver en lille smagsprøve på et spændende rejsemål, og du kan stille og roligt følge med direkte fra sofaen eller lænestolen med en god kop kaffe eller måske et glas vin. 

Husk, at du godt kan tilmelde dig et webinar, selvom du ikke har mulighed for at se med live - vi sender et link til alle tilmeldte efter webinaret, så du kan se eller gense webinaret, når det passer dig.

Nedenfor har vi samlet et lille udvalg af vores webinarer. Du kan også finde optagelser af alle vores tidligere webinarer. 

Se alle webinar her


Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

Mindre grupper større oplevelser

Inkl. drikkepenge til guider og chauffører