Hvad søger du?

Påskerejser 

Gæk, gæk, gæk. Vi er klar med en masse påskerejser - og I behøver ikke at gætte hvor til. Destinationerne spænder vidt og bredt: Fra en farverig rejse gennem Argentina, Uruguay og Brasilien til en vandreferie i det oversete Nordgrækenland. Læs vores forslag til en påskerejse her: 

Tajine til salg på markedet i Marrakesh. Foto Viktors Farmor

 
Palmesøndag d. 2. april 

Uzbekistan med Ørkenens Louvre

Palmesøndag kan du tilbringe i Uzbekistan på en rejse gennem silkevejsbyerne Tashkent, Bukhara, Samarkand, Nukus og Khiva. Du får Uzbekistan ind under huden på denne rundrejse i landet - og så besøger vi Ørkenens Louvre. Et kunstmuseum i verdensklasse helt ude i ørkenen. Nukus State Art Museum har en samling på ikke mindre end 82.000 værker.


  
Skærtorsdag d. 6. april

Kultur og vandring i Nordgrækenland

Skærtorsdag kan tilbringes i det nordlige og mere oversete Grækenland på en rejse fuld af kultur og vandring. 
Her skal vi nemlig besøge hyggelige bjergbyer, vandre i Rodopibjergene og se Alexander den Stores fars rige gravskatte i Vergina. Det er en 2-støvles vandretur, og du kan læse mere om niveauet her. 


Jordan rundrejse

Det kan også være, at Mellemøsten trækker i påskeferien? Så er Jordan rundrejse i hvert fald et godt bud. Her har vi god tid med hele 12 dage i det fortryllende land. Og selvfølgelig besøger vi et af verdens syv nye vidundere, Petra, den lyserøde by - her har vi to dage til at udforske den gamle hovedstad fra oldtiden. Derudover skal vi på ørkensafari og "bade" i Det Døde Hav.  


  
Langfredag d. 7. april

Sri Lanka rundrejse

Påske på en lille ø? Med en stor kulturarv - så man får nok at se til på en påskeferie til Sri Lanka. Vi kommer godt omkring på øen og oplever alt fra teplantager til et helligt pilgrimsmål til safari i Yala. 
Sri Lanka byder i det hele taget på mange varierende oplevelser. Et højdepunkt er løveklippen Sigiriya, som står majestætisk i det tropiske landskab. 


Balkans højdepunkter

Albanien, Nordmakedonien, Kosovo, Montenegro, Bosnien og Kroatien. Seks lande på 12 dage. Og med vægt på at se mange af de højdepunkter, Balkan rummer.


  
Påskedag d. 9. april

Fantastiske Vietnam

Hvis vi skal have varmen godt ind under huden, så er Vietnam et godt bud på en solrig og eventyrlig påskerejse. 
Vores rejseleder på turen er Tuyen, som er vietnameser, men har boet i Danmark i mange år og siden er vendt tilbage til Vietnam igen for at starte en kaffefarm. Med Tuyen får vi et unikt indblik i Vietnams historie og kultur, som han elsker at fortælle om. 


Mosaik af 3 lande

Nordmakedonien, Albanien og Montenegro er tre små lande, men seværdighederne er store. Den smukke Ohridsø er et af Balkans hemmelige højdepunkter. Omgivet af bjerge, med ortodokse kirker og gamle byer ved sine bredder, og med krystalklart vand. En sejltur på søen er en malerisk oplevelse af et ukendt stykke Europa.


Albanien

Et højdepunkt på rejsen er Valbonë dalen, som er en overset naturperle i det nordlige Albanien. Her findes noget af den mest uspolerede og skønne natur i hele Europa. Og vi sætter en dag af til at besøge Europas yngste stat: Kosovo.

 


  
2. påskedag d. 10. april

Marokko - et eventyr i farver

En af vores mest populære rejser - som er fuld af farver i det eventyrlige Marokko. Vi flyver direkte til Marrakesh og rejser rundt i 9 dage. Vi udforsker bl.a. karavanebyen Taroudant, som er omkradset af en mur, og vi bor på en charmerende og fortryllende riad i kystbyen Essaouira. Riads er traditionelle marokkanske bygninger, der er omdannet til små hoteller.


Sydamerika i farver - udvidet rejse

En farvefuld rejse med ekstra god tid i både Uruguay, Buenos Aires og Iguazu. Trænger du til at komme langt væk i påsken, er Sydamerika et godt bud. På rejsen har vi samlet noget af de allermest magiske ved regionen. Vi skal fortrylles af Buenos Aires' farverige bydele, opleve vandfaldene Iguazu både fra argentisk og brasiliansk side, og sidst men ikke mindst udforske den elegante hovedstad Montevideo i Uruguay.


 
Endnu flere fantastiske oplevelser venter på dig i påsken. Gå på opdagelse og find lige den påskerejse, der opfylder dine ønsker. Du kan bruge vores rejsekalender til at se afrejse-datoer for alle vores påskerejser.

En glædelig påskehilsen fra Viktors Farmor og rigtig god rejse!