Påskerejser

Rejs på påskeferie med Viktors Farmor

Påsken er et dejligt rejsetidspunkt – og måske trænger du til at komme lidt væk fra alle påskefrokosterne. Måske du oplever helt nye påsketraditioner rundt om i verden. Vi har som altid en masse påskerejser på programmet. Og vi kommer vidt omkring fra syd til nord og i øst og i vest. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Hvis du vil langt væk i påsken, kan du rejse med til Sri Lanka med den utrolige natur og store kulturarv. Den lille ø-nation gemmer på alt fra safari til hellige byer til tempelruiner.

Eller måske er det Mellemøsten, der trækker? Jordan er et skønt rejsemål, og i påsken er temperaturerne behagelige og ikke alt for varme. Her venter eventyr med ørkener, den lyserøde by Petra og Det Døde Hav.

Du kan også rejse mod det latinamerikanske og smage på Peru. Peru er en skøn gastronomisk destination med masser af farver og overraskelser. Og så oplever vi selvfølgelig højdepunkter som Machu Picchu, Titicaca-søen og Nazca-linjerne.

Rigtig god påske her fra os!

Grupperejser i hele verden i påsken

 

Hvad indebærer en rejse med Viktors Farmor?

Viktors Farmor lavet grupperejser på typisk max. 20 deltagere. Vi prioriterer at rejse i mindre grupper, så vi får større oplevelser sammen. På vores vandreferier rejser vi kun 16 deltagere. 

Derudover har vi dansktalende rejseledere med, som har et indgående kendskab til netop det land, I besøger. De er også med til at skabe en tryg rejse og fortæller gerne om alle deres erfaringer. Vi har også altid lokalguides med os, som også står klar til at hjælpe og fortælle om deres hjemland. 

Drikkepenge til lokalguides og chauffører er heller ikke noget, du skal bekymre dig om på en rejse med os. Det er inkluderet i prisen, og rejselederen sørge for, at guiderne og chaufførerne får drikkepengene med et tak fra os alle. 

Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om mulighederne for rejser henover påsken.
  • Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

  • Mindre grupper større oplevelser

  • Inkl. drikkepenge til guider og chauffører