Hvad søger du?

Rejs foråret i møde med Viktors Farmor

Byd foråret velkomment med nye oplevelser. Foråret er en tid til genfødsel og opdagelse, når de første solstråler bryder gennem den lange vinters mørke. Hos Viktors Farmor kan du finde lige præcis den forårsrejse, som passer dig - om det så er de store naturoplevelser eller mødet med lokalbefolkningen. På vores grupperejser i foråret rejser vi i de lande, hvor temperaturen netop er behagelig i forårsmånederne. Vi har altid fokus på at give dig unikke oplevelser, hvor natur, kultur og mødet med lokalbefolkningen går hånd i hånd.

Et af vores højdepunkter i foråret er vores rejser til Balkan. Det historiske og mangfoldige område har alt fra frodige bjerglandskaber til byer fyldt med historie - Balkan tilbyder noget for enhver smag. Vores lokalkendte dansktalende rejseledere guider dig gennem Balkans historiske gader, indfører dig i regionens unikke traditioner og sørger for, at du får et dybt indblik i det lokale liv. Vælg et forårseventyr med Viktors Farmor, og lad os sammen udforske Balkans mange overraskelser. 

Et andet højdepunkt i foråret er vores rejser til Centralasien. Her dykker vi ned i bl.a. historien langs Silkevejsbyerne Tashkent, Bukhara og Samarkand i Uzbekistan og nyder Kirgisistans storslåede bjerglandskaber. Mød de lokale nomader, som flere steder stadig bor i jurter - de traditionelle filttelte. Foråret bringer nyt liv til landskaberne her - med blomstrende marker og et mildere klima, der gør området ideelt til at udforske de flotte bjerglandskaber. Du vil opleve en gæstfrihed, der er så dybt forankret i kulturen, at du nemt føler dig som en del af det lokale fællesskab. Skal du gå foråret i møde med os? 

3 rejseanbefalinger til din forårsrejse

Vi har et stort udvalg af forårsrejser. Se et udpluk her.

Balkans højdepunkter

Rejs på eventyr gennem 6 lande på Balkan. Nyd bl.a. Albaniens smukke hovedstad, hvor du udforsker den ikoniske Skanderbeg-plads og dykker ned i historien på Bunk Art-museet. Besøg Kaneo-kirken og den historiske by Ohrid i Nordmakedonien. Udforsk Kosovo, der er et af Europas nye rejsedestinationer.

En rejse i Balkanlandene byder på kulturelle oplevelser som de mange kirker i Ohrid-området i Nordmakedonien. Foto Leonardo Spencer

Kultur og vandring i Umbrien

Bo på Agriturismo udenfor en af Italiens smukkeste byer, Montone. Besøg den lokale fåreostproducent Antonello, og smag hans håndlavede fåreoste. Nyd en byvandring i Perugia, Umbriens hovedstad og en af Italiens mest imponerende middelalderbyer. Oplevelserne er mange!

Stemningsbillede fra Montone, der er på listen over Italiens 100 smukkeste byer. Foto Lene Brøndum

Uzbekistan med Ørkenens Louvre

Besøg det imponerende Savitsky Kunstmuseum, som også kaldes "Ørkenens Louvre". Nyd autentiske smagsoplevelser i det uzbekiske køkken på lokale familierestauranter. Oplev silkevejsbyer som Tashkent, Bukhara og Samarkand. Bliv en del af folkelivet på Registanpladsen - rejs med til Centralasien!

Det smukke Pahlavon Mahmud mausoleum i Khiva. Foto Michael Høeg Andersen

Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

Mindre grupper større oplevelser

Inkl. drikkepenge til guider og chauffører