Logo

USA

Amerikas forenede stater - i folkemunde USA - har lidt af det hele. Gigantiske metropoler, et rigt dyreliv og en spektakulær natur. Tag med til Guds eget land.

USA består af 50 stater, et føderalt distrikt (hovedstaden Washington D.C.) og 14 territorier. Med et areal på mere end 9,8 millioner km² og en befolkning på over 321 millioner er USA det tredjestørste og tredje folkerigeste land i verden.

San Fransisco er en af de mest spændende og vitale amerikanske storbyer - om det skyldes den fantastiske placering på Stillehavets kyst i et smukt kuperet terræn, eller om det er den særlige befolkningssammensætning er svært at sige, men byen er absolut et besøg værd.


Viktors Farmor i USA

Den 21. august glider månen ind foran solen på USA´s vestkyst og skaber en total solformørkelse. Med solformørkelsen som rettesnor har vi sammensat en rejse, der snor sig langs USA's vestkyst og giver oplevelser i Californien, Oregon og Washington.

Oplev San Francisco, Napa Valley, nationalparken Yosemite og meget mere. Bjergsøen Tahoe med klart, blåt vand og udsigt til Sierra Nevada bjergene danner en perfekt og afstressende ramme for os i to dage.

Tag med Viktors Farmor til USA og se solen forsvinde!

Viktors Farmor baggrundsbillede