Rejser til USA

Amerikas forenede stater - i folkemunde USA - har lidt af det hele. Gigantiske metropoler, et rigt dyreliv og en spektakulær natur. 

Big Bend National Park

Værd at opleve i USA

USA består af 50 stater, et føderalt distrikt (hovedstaden Washington D.C.) og 14 territorier. Med et areal på mere end 9,8 millioner km² og en befolkning på over 321 millioner er USA det tredjestørste og tredje mest folkerige land i verden.

Vores rejse ligger i Texas, som er den næststørste delstat i USA og med en befolkning på hele 29 millioner mennesker. Historien går langt tilbage og med en sen indlemmelse i USA efter uafhængighedskrigen med Mexico. I dag er staten kendt for sin store olie- og gasindustri samt kvæfarme. De kendeste storbyer er Austin, Houston og Dallas, som trives kulturelt og med stor økonomisk aktivitet. Naturen har også sin helt egen plads med vidstrækte sletter og storslåede landskabder. Texas er stor, så pak appetiten på en rejse hertil. 

Landefakta

Areal: 9.826.675 km2

Hovedstad: Washington DC

Møntfod: Dollar (a 100 cent) - forkortes USD

Sprog: Engelsk

Tidsforskelfra DK: 7 timer bagefter i Texas (kan variere ved skift til og fra sommertid)

Viktors Farmor i USA

Viktors Farmors har lavet flere solformørkelsesture i USA, og denne gang bliver det i delstaten Texas. Vi sørger altid for at befinde os det mest gunstige sted for at få absolut mest ud af solformørkelsen. Vi samarbejder med astro-guiden Michael Svalgaard på vores rejser med solformørkelse og tager udgangspunkt i hans analyser af vejrforholdene. 

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for rejser til USA.
Ring til os 86 22 71 81