Glen Odgaard

Særligt steder som Mellemøsten og Centralasien holder på Glens hjerte, der er nysgerrig efter viden, som gerne skal videreformidles.

Glen Odgaard - rejseleder for Viktors Farmor

Glen er jurist, foredragsholder og historiestuderende med speciale i den amerikanske højesterets indflydelse siden forfatningen fra 1787. Et emne han også har holdt foredrag om, både nationalt og internationalt.

Gennem det meste af sit liv har han været i besiddelse af en stor nysgerrighed efter viden. En viden der jævnligt bliver testet ved deltagelse i quizzer.

Han har blandt andet vundet det danske mesterskab i quiz for hold og var i quizprogrammet 1 mod 100 på TV3, medindehaver af rekorden for flest rigtige spørgsmål i træk.

Hans store interesse er sammenhængen mellem religion, filosofi, jura og politik og hvordan disse sammenhænge har formet historien. Hvordan bliver idé til virkelighed og hvad sker der, når to kulturer mødes?

Glen har rejst mange steder i verden, men holder især af Mellemøsten og de tidligere Sovjet- republikker. Mellemøsten kender han fra flere ophold i Israel og Jordan. Han holder af og til forelæsninger om korstogene på Folkeuniversitetet.

Han var i Syrien umiddelbart før borgerkrigen brød ud og krydsede grænsen mellem Syrien og Jordan to dage før den blev lukket.

Glen er i øvrigt en ivrig motionsløber og har gennemført ni maratonløb.

 

Rejs med Glen Odgaard