Efterårsferie

Rejs i efteråret

Det danske efterår er ofte lunefuldt med regn, rusk og et vejr, der ikke helt ved, hvad det vil. Så hvorfor ikke rejse ud i verden, hvor temperaturerne er behagelige og oplevelserne store? På en grupperejse med Viktors Farmor rejser vi i lande og områder i de perioder, hvor vejret egner sig bedst.

Vi kan f.eks. rejse til Jordan og udforske de historiske skatte som den lyserøde klippeby Petra. Eller måske en tur ud i ørkenen Wadi Rum, hvor det solbagte røde sand strækker sig, så langt øjet rækker. I efteråret er temperaturerne tilmed rigtig behagelige i det lille kongedømme.

Egypten er et andet godt bud med et varmt og tørt klima, og om efteråret smelter man ikke helt under den varme sol, men temperaturerne ligger på omkring 20-25 grader. Perfekt til at tage på opdagelse i nye egne af Egypten.

Vi er også blevet ret vilde med Umbrien med sine middelalderbyer, vinmarker og olivenlunde i det centrale Italien. Om efteråret nyder vi det helt store farvespil i gyldne røde og gule nuancer. Og så har vi stadig lune temperaturer og kan glemme alt om mørket hjemme i Danmark.

Marokko er et farverigt møde med travle markeder, storslåede ørkenlandskaber og charmerende riads i byerne. I oktober byder dagene typisk på behagelige temperaturer og mange solskinstimer, så det er skønt at skifte det danske efterårsvejr ud med solfyldte dage i Marokko.

Rejs med på efterårsferie med Viktors Farmor!

Rejs ud i verden i efterårsferien

 

Hvad er en grupperejse med Viktors Farmor?

Hos Viktors Farmor har vi mange års erfaring med at arrangere et væld af forskellige typer af grupperejser i hele verden. Lige fra Patagoniens gletsjere til Jordans solbagte ørkener til Costa Ricas frodige regnskove. 

Når du rejser i en gruppe, får du en unik mulighed for at skabe minder sammen med andre og opleve nye destinationer i selskab med andre nysgerrige og rejseglade mennesker. Vi har ca. 400 grupperejser afsted om året fordelt på ca. 80 destinationer verden over. Så du er i trygge hænder, når du rejser med os. 

En meget vigtig ting for os er, at vi altid rejser i mindre grupper på omkring 20 deltagere. På vores vandreture er vi max. 16. Når man rejser i en mindre grupper, mener vi, at det giver en god gruppedynamik og tid til endnu større opdagelser sammen. 

Hvad siger vores gæster

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores rejser i efteråret.
  • Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

  • Mindre grupper større oplevelser

  • Inkl. drikkepenge til guider og chauffører