Logo

Efterårsferie

Står der spørgsmålstegn ud for efterårsferien? I så fald er her nogle gode bud på rejser i efteråret, der utvivlsomt vil føje gode minder til året 2021. Og dem har vi vist alle brug for efter et magert rejseår i 2020.

 
Ved du allerede, hvornår du vil rejse, så hop direkte til vores kalender og se mulighederne i den periode, du ønsker at rejse:

Rejser i september – Rejser i oktober – Rejser i november 
 

Bestil med ro i sindet

Vores tryghedsgaranti betyder, at du ikke skal være nervøs for at bestille rejse til et orange/rødt land: Du kan få alle dine penge retur, hvis situationen ikke har ændret sig 14 dage før afrejse. Læs mere her.

Vi ved, at det kan være svært at vælge den rigtige rejse - som altid er du velkommen til at kontakte os for at tale om mulighederne. Ring på 86 22 71 81 eller skriv til os på info@viktorsfarmor.dk.
 

Forslag til store oplevelser i efteråret
 

Georgien med Svaneti

Georgien er på flere måder et helt særligt og eventyrligt land. Den overvældende smukke natur i Kaukasusbjergene konkurrerer med maden og vinen om at være højdepunktet på denne 10-dages kultur- og naturrejse. Klimaet er som i Spanien og landskabet er så smukt, at det er med på UNESCOs verdenskulturarvsliste.

Læs mere om rejsen her
 

Fra Sarajevo til Split

Adriaterhavets skærgård i Kroatien og historiske Sarajevo i Bosnien. Det er essensen af denne rejse, hvor vi kombinerer ø-hop i Adriaterhavet med historie og kultur i gamle byer som Sarajevo og Mostar. Rejsen giver et godt indblik i det bjergrige Bosniens brogede historie og forskelligheden til kystlandet Kroatien og dets fantastiske skærgård.

Læs mere om rejsen her
 

Andalusien – Maurernes maleriske byer

Flamenco, sherry, tapas, paella, hvide landsbyer, Alhambra, Granada, Sevilla. Listen over Andalusiens magiske tiltrækning er lang. Og på denne rundrejse får vi det hele med – plus de gamle tyrefægterarenaer, de hyggelige patioer, paladserne, springvandene og Den Kongelige Andalusiske Rideskole.

Læs mere om rejsen her
 

Kappadokien vandreferie

Forunderlige. Sådan kan landskaberne i det centrale Tyrkiet bedst beskrives. I Kaymakli er vores vandring underjordisk, for Kaymakli er en hel by i flere etager, hugget ud af den hårde klippegrund. I den hvide dal – Akvadi – følger vi et lille vandløb. På hver en strækning er vi omgivet af ”paddehatte”, ”skorstene” og andre sære klippeformationer.

Læs mere om rejsen her
 

Island Rundrejse - med Vestmannaeyjar

Island velsignet med 170 varme kilder, med eksploderende geysere, sprudlende vandfald, islaguner, gletchere og imponerende vulkaner. Vores rundrejse er på 11 dage. Det giver os tid til at komme rundt om kultur og natur og få et godt udbytte af at besøge landet.

Læs mere om rejsen her
 

Umbrien i høstfarver

Umbrien er gennemsyret af historie, kunst og kultur, og har flere bakketop-byer og gamle slotte, end man kan tælle. Vi bor i Montone, der er blandt de 100 smukkeste byer i Italien. Rejselederens lokalkendskab sikrer en masse helt unikke oplevelser.

Læs mere om rejsen her
 

Fra Vesuv til Etna

På denne rejse til vulkaner i det sydlige Italien besøger vi blandt andet udgravningerne af Pompeji, som begyndte tilbage i år 1748 og frem til i dag, hvor ca. 2/3 dele af byen er udgravet. Rejseleder Jane Oksbjerg er uddannet arkæolog og kan berette indgående om fundene af Vesuv og Pompeji.

Læs mere om rejsen her
 

Historiske Østpreussen

I det østlige Polen ligger de charmerende, gamle byer tæt. Der er skrevet væsentlige kapitler af verdenshistorien i området. Og ikke mindst: Europas sidste urskov ligger her. Et højdepunkt er derfor en tidlig morgensafari på udkig efter vildtlevende, europæiske bison.

Læs mere om rejsen her
 

Myternes Grækenland

Grækenland er indbydende – måske endda uimodståeligt i efteråret, hvor dagene stadig er varme. Vi stifter bekendtskab med Peloponnes' myter. Agamemnon, Menelaos, den skønne Helene, Achilleus, prins Paris, Odysseus. Og så velkendte stednavne som Sparta, Mykene, Epidaurus.

Læs mere om rejsen her
 

Armenien

På 8 dage i Armenien når du at opleve enestående landskaber med ældgamle kirker og klostre på randen af dybe kløfter. Armenien har en rig og varieret natur med bjerge og højsletter, tætte skove og blødt formede dale. I et bjergrigt område i det sydøstlige Armenien ligger klostret Tatev, som vi kommer til med verdens længste kabelbane.

Læs mere om rejsen her
 

Jordans højdepunkter

Et magisk øjeblik? Det får du efter gåturen gennem en smal slugt, der munder ud i Petra, den lyserøde by, der er hugget ud af klipperne i Jordan. På vores rejser har vi god tid i Petra. Ørkenens smukke enkelhed i Wadi Rum bliver et andet minde, og er du til en saltvands-indsprøjtning, så sopper vi i Det Døde Hav.

Læs mere om rejsen her
 

Marrakesh og ørkenbyerne

Et stænk 1001 Nat? Så er Marrakesh og ørkenbyerne lige sagen. ”De 1000 kasbahers vej” leder os på eventyr i Atlasbjergene. Oaser og solnedgang over Sahara er blot nogle af rejsens oplevelser, og vi har tid i byer, der var knudepunkter på karavanevejen til Timbuktu, inden vi runder det hele af i Marrakesh.

Læs mere om rejsen her
 

 
Så er det kun tilbage at ønske: rigtig god rejse!

Læs mere om rundrejser med dansk rejseleder her