Hvad søger du?

Efterårsferie

Står der spørgsmålstegn ud for efterårsferien? I så fald er her nogle gode bud på rejser i efteråret, der utvivlsomt vil føje gode minder til året 2023. 

 
Ved du allerede, hvornår du vil rejse, så hop direkte til vores kalender og se mulighederne i den periode, du ønsker at rejse: 

Vi ved, at det kan være svært at vælge den rigtige rejse - som altid er du velkommen til at kontakte os for at tale om mulighederne. Ring på 86 22 71 81 eller skriv til os på info@viktorsfarmor.dk.
 

Forslag til store oplevelser i efteråret
 

Peru med Nazca, Machu Picchu og Titicaca

Et overflødighedshorn af oplevelser! Vi har en dag i Machu Picchu, og de labyrintiske passager og boliger får inkaernes historie til at blive nærværende. I Den Hellige Dal indkvarteres vi hos lokale familier. Vi sejler på Titicaca-søen og går i land på sivøerne Uros. Og vi ser det hele lidt fra oven, når vi betragter Nazca-linjerne fra luften i fly; en en kæmpe oplevelse.

Læs mere om rejsen her
 

Albanien

Solen skinner på Albanien. I hele Europa er der kun ét sted, der har flere dage med solskin. Oliven, citrus og vinstokke trives. Ved kysterne lokker et blåt Adriaterhav og i baglandets bjerge er der frodige skove og rislende vandløb. Byzantinsk kristendom, 500 års islamisk besættelse og ateismen under kommunismen har skabt en kultur, hvis lige ikke findes andre steder i Europa.

Læs mere om rejsen her
 

Mexico med De Dødes Dag

Allehelgen og De Dødes Dag er to festlige begivenheder i Mexico. Vi oplever de to dage på nært hold: Optog, udklædte mennesker, blæser-orkestre og glade mexicanere. Med aztekernes Sol-pyramide i Teotihuacan og mayaernes velbevarede ruinbyer i Palenque, Uxmal og Chichen Itza. Vi besøger også de maleriske kolonitids-byer Puebla, Oaxaca og San Cristobal.

Læs mere om rejsen her
 

Umbrien i høstfarver

Umbrien er gennemsyret af historie, kunst og kultur, og har flere bakketop-byer og gamle slotte, end man kan tælle. Vi bor i Montone, der er blandt de 100 smukkeste byer i Italien. Rejselederens lokalkendskab sikrer en masse helt unikke oplevelser.

Læs mere om rejsen her
 

Vandreferie på Madeira

Klima, sol, vind – alt spiller godt sammen på den lille, portugisiske ø i Atlanterhavet. Temperaturerne på Madeira ligger året rundt på mellem 18 og 26 grader. Madeira er oplagt, hvis I gerne vil på jeres første vandreferie. Dagsruterne er varierede og med en middel sværhedsgrad. Flere af dagene er der mulighed for at gå fleksibelt, dvs. gå lidt kortere end gruppen, hvis man ønsker det.

Læs mere om rejsen her
 

Uzbekistan med Ørkenens Louvre

I det vestlige Uzbekistan besøger vi Ørkenens Louvre, et fantastisk kunstmuseum med en utrolig samling af avantgarde kunst fra sovjettiden. Turen går også til legendariske silkevejsbyer: Khiva har mange historiske bygninger bag de høje ringmure. Bukhara var for 2000 år siden et kulturcentrum på den gamle Silkevej. Og Samarkand er Centralasiens perle.

Læs mere om rejsen her
 

Carstens Kenya

Den Afrikanske Farm, kikuyuer, masaier, safari, skolebørn, bedstemødre. Du får det hele, når Carsten Willersted inviterer jer til Kenya. Carsten bor i Kenya og arbejder med skoler, unge mennesker og lokalsamfund, og han har sammensat en rejse, der bringer os tæt på dyrene i en række naturreservater, men som frem for alt bringer os tæt på mennesker i Kenya.

Læs mere om rejsen her
 

Jordans højdepunkter

Et magisk øjeblik? Det får du efter gåturen gennem en smal slugt, der munder ud i Petra, den lyserøde by, der er hugget ud af klipperne i Jordan. På vores rejser har vi god tid i Petra. Ørkenens smukke enkelhed i Wadi Rum bliver et andet minde, og er du til en saltvands-indsprøjtning, så sopper vi i Det Døde Hav.

Læs mere om rejsen her
 

Marrakesh og ørkenbyerne

Et stænk 1001 Nat? Så er Marrakesh og ørkenbyerne lige sagen. ”De 1000 kasbahers vej” leder os på eventyr i Atlasbjergene. Oaser og solnedgang over Sahara er blot nogle af rejsens oplevelser, og vi har tid i byer, der var knudepunkter på karavanevejen til Timbuktu, inden vi runder det hele af i Marrakesh.

Læs mere om rejsen her
 

 
Så er det kun tilbage at ønske: rigtig god rejse!

Læs mere om rundrejser med dansk rejseleder her