Logo

Efterårsferie

Står der spørgsmålstegn ud for efterårsferien? I så fald er her nogle gode bud på rejser i efteråret, der utvivlsomt vil føje gode minder til året 2021. Og dem har vi vist alle brug for efter et magert rejseår i 2020.

Ved du allerede, hvornår du vil rejse, så hop direkte til vores kalender og se mulighederne i den periode, du ønsker at rejse:

Rejser i september – Rejser i oktober – Rejser i november 

 
Bestil med ro i sindet

Vores tryghedsgaranti betyder, at du ikke skal være nervøs for at bestille rejse til et orange/rødt land: Du kan få alle dine penge retur, hvis situationen ikke har ændret sig 14 dage før afrejse.

Du ender dermed ikke i saksen. Vi giver dig gerne denne ekstra tryghed ved bestilling af en rejse til et orange/rødt land.

Måske tænker du: Hvad nu, hvis min rejse aflyses? Hos Viktors Farmor kan du gratis reservere plads på en eller to andre rejser i samme tidsrum. Så er du sikret plads på en anden af dine foretrukne rejser, hvis den første skulle blive aflyst.

Vi ved, at det kan være svært at vælge den rigtige rejse - som altid er du velkommen til at kontakte os for at tale om mulighederne. Ring på 86 22 71 81 eller skriv til os på info@viktorsfarmor.dk.
 

Forslag til store oplevelser i efteråret
 

Kultur og vandring i Marche

Den italienske region Marche, der ligger ud mod Adriaterhavet, er mindre kendt end naboerne Toscana og Umbrien, og det er kun godt, for så kan vi uforstyrret nyde Marches umådelige skønhed og gode mad. Marche har altid ligget udenfor historiens store vingeslag, men det gør slet ikke noget. Regionen er Italien på den skønne måde.

Læs mere om rejsen her
 

Island Rundrejse - med Vestmannaeyjar

Island velsignet med 170 varme kilder, med eksploderende geysere, sprudlende vandfald, islaguner, gletchere og imponerende vulkaner. Vores rundrejse er på 11 dage. Det giver os tid til at komme rundt om kultur og natur og få et godt udbytte af at besøge landet.

Læs mere om rejsen her
 

Umbrien i høstfarver

Umbrien er gennemsyret af historie, kunst og kultur, og har flere bakketop-byer og gamle slotte, end man kan tælle. Vi bor i Montone, der er blandt de 100 smukkeste byer i Italien. Rejselederens lokalkendskab sikrer en masse helt unikke oplevelser.

Læs mere om rejsen her
 

Donaus delta

Deltaet er et naturreservat med 300 slags fugle og 160 slags fisk. Men mere end det: Det er også et kulturelt enestående område. Gennem tiden har Donau inspireret forfattere og komponister. Floden er blevet kaldt skøn og gul, blond, blodrød – og skøn og blå. Men uanset farve – så er mødet med flodens sidste vej mod øst en uforglemmelig oplevelse.

Læs mere om rejsen her
 

Nyhed 2021: Andalusien – Maurernes maleriske byer

Flamenco, sherry, tapas, paella, hvide landsbyer, Alhambra, Granada, Sevilla. Listen over Andalusiens magiske tiltrækning er lang. Og på denne rundrejse får vi det hele med – plus de gamle tyrefægterarenaer, de hyggelige patioer, paladserne, springvandene og Den Kongelige Andalusiske Rideskole.

Læs mere om rejsen her
 

Historiske Østpreussen

I det østlige Polen ligger de charmerende, gamle byer tæt. Der er skrevet væsentlige kapitler af verdenshistorien i området. Og ikke mindst: Europas sidste urskov ligger her. Et højdepunkt er derfor en tidlig morgensafari på udkig efter vildtlevende, europæiske bison.

Læs mere om rejsen her
 

Myternes Grækenland

Grækenland er indbydende – måske endda uimodståeligt i efteråret, hvor dagene stadig er varme. Vi stifter bekendtskab med Peloponnes' myter. Agamemnon, Menelaos, den skønne Helene, Achilleus, prins Paris, Odysseus. Og så velkendte stednavne som Sparta, Mykene, Epidaurus.

Læs mere om rejsen her
 

Armenien

På 8 dage i Armenien når du at opleve enestående landskaber med ældgamle kirker og klostre på randen af dybe kløfter. Armenien har en rig og varieret natur med bjerge og højsletter, tætte skove og blødt formede dale. I et bjergrigt område i det sydøstlige Armenien ligger klostret Tatev, som vi kommer til med verdens længste kabelbane.

Læs mere om rejsen her
 

Jordans højdepunkter

Et magisk øjeblik? Det får du efter gåturen gennem en smal slugt, der munder ud i Petra, den lyserøde by, der er hugget ud af klipperne i Jordan. På vores rejser har vi god tid i Petra. Ørkenens smukke enkelhed i Wadi Rum bliver et andet minde, og er du til en saltvands-indsprøjtning, så sopper vi i Det Døde Hav.

Læs mere om rejsen her
 

Marrakesh og ørkenbyerne

Et stænk 1001 Nat? Så er Marrakesh og ørkenbyerne lige sagen. ”De 1000 kasbahers vej” leder os på eventyr i Atlasbjergene. Oaser og solnedgang over Sahara er blot nogle af rejsens oplevelser, og vi har tid i byer, der var knudepunkter på karavanevejen til Timbuktu, inden vi runder det hele af i Marrakesh.

Læs mere om rejsen her
 

 
Så er det kun tilbage at ønske: rigtig god rejse!

Læs mere om rundrejser med dansk rejseleder her