Halima El Abassi

Halima har stor kendskab til Mellemøsten og den arabiske kultur. Hun giver indblik i både historien, samfund, og leder os til de gemte, små oaser.

Halima har rejst en stor del af sit liv, særligt i den arabiske del af verden. Hun har rigtig godt kendskab til Marokko, da hun har rejst dertil hvert år siden hun var barn. Hun kender også meget til Tyrkiet og Mellemøsten generelt. Halima taler arabisk og har stor kendskab til den arabiske kultur. Hun siger selv: "Marokko og Mellemøsten er lande du aldrig bliver færdige med, der er altid nyt at opdage og jeg elsker at blive overrasket på hver eneste rejse".

Halima El Abassi er dansk/marokkansk, uddannet socialrådgiver og har en kandidat i socialt arbejde. Hun er tidligere rådgiver for udlændige- og integrationsministeren i emner, der omhandler etniske minoriteter. Halima er engageret i samfundsdebatten og i politiske spørgsmål, og så er hun er tidligere folketingskandidat. Privat er hun mor til tre voksne børn.

Med Halima som rejseleder får du både indblik i landet, historien og intellektuelle samtaler om samfund, kultur og politik. Mest af alt får du indblik i landet fra en mindre turistet side, med de små oaser, spisesteder og den oprindelige kultur. Det er aldrig kedeligt at rejse med Halima. 

Rejs med Halima El Abassi