Logo

Susanne Brøgger

Susanne elsker at være rejseleder. At få alle de praktiske ting til at spille. At få dig som rejsende til at føle dig godt tilpas. At fritage dig for at tænke på andet end at få så meget ud af rejsen som muligt. Hun er uddannet guide - i tidernes morgen hos Spies Rejser, hvor hun var guide i Tenerife og Tunesien.

I de sidste 10 år har Susanne stået i spidsen for rejser til Brasilien og Slovenien. Især Slovenien er et land, som er kommet ind under huden på Susanne - hun er ganske enkelt forelsket i landet.

"Slovenien er et land med bløde, grønne energier, fantastiske landskaber, dejlige råvarer og mennesker som er optaget af at gøre rejsen og oplevelsen god for dig. De termiske kilder med det 32 grader varme vand er et yderligere plus. Det er livgivende at lade sig glide ned i det mineralholdige vand. Kroppen nærmeste slubrer sundhed og vitalitet i sig", fortæller Susanne.

Til hverdag arbejder Susanne som virksomhedskonsulent i det lokale Jobcenter. Hun ser menneskers ressourcer fremfor deres begrænsninger, og samarbejdet med de lokale virksomheder giver stor mening for mening. Susanne har tidligere arbejdet mange år i hotelbranchen og lavet turismeudvikling bl.a. på de 27 danske småøer, som også ligger hendes hjerte nær.
 

Der er i øjeblikket ikke planlagt rejser med Susanne Brøgger.
Susanne Brøgger - rejseleder for Viktors farmor i Slovenien