Ring til os 86 22 71 81       Nyhedsbrev       Trustpilot 4,5 starts

Anne-Marie Esper Larsen

Anne-Marie har været dansk diplomat og FN diplomat i næsten tre årtier og har arbejdet 12 år i udlandet. Hun har bl.a. boet i Bosnien og Marokko og har stor viden om begge lande både politisk, historisk og kulturelt.

Anne-Marie Esper Larsen - rejseleder for Viktors Farmor

Anne-Marie - Rie - har arbejdet og boet i Argentina, Spanien, Marokko og Bosnien, og hun rejser ofte tilbage til landene. I Marokko var hun Danmarks ambassadør og i Bosnien var hun chef for FN’s kvindeorganisation, UN Women. Hun har i sin diplomatiske karriere beskæftiget sig med en række udenrigspolitiske spørgsmål og var i en lang årrække chef for Udenrigsministeriets bistand til landene i Østeuropa, Kaukasus og på Balkan. Rie interesserer sig for globale udviklingsspørgsmål, herunder især rettighedsaspekter såsom kvinders vilkår, og hun læser gerne både fagbøger og litteratur fra de lande og regioner, som hun har boet i.

Rie sætter på sine rejser nutidige forhold ind i et større historisk og politisk perspektiv for at give sine medrejsende en dybere indsigt. Derudover er hun en stor livsnyder med god appetit på fremmede køkkener og dialog med sine globale medborgere i andre lande.

Viktors Farmor rejseleder Anne-Marie Esper Larsen besøger en muslimsk gravplads i Sarajevo.

Rejs med Anne-Marie Esper Larsen