Logo

Nordamerika

Vild natur i enorme nationalparker krydret med fascinerende vulkanske lava-landskaber, berømte storbyer og vin i verdensklasse - velkommen til Nordamerika.

Med stillehavet mod vest og Atlanterhavet mod øst ligger klodens tredjestørste kontinent: Nordamerika. I kraft af sin store udstrækning fra nord til syd, spænder kontinentet over samtlige klimazoner, fra polarklima i Canada til tropiske forhold i Florida. Over halvdelen af kontinentets befolkning bor i USA.

Der er fantastiske oplevelser i vente, når rejsen går til det nordamerikanske kontinent. Her kan du opleve de gigantiske storbyer, som du har set i fjernsynet, men kontinentet byder også på uovertrufne naturoplevelser i blandt andet Yosemite Nationalpark i det vestlige USA. Nationalparken ligger blot tre timers kørsel fra San Francisco.

 

Viktors Farmor i Nordamerika

I 2017 tilbyder Viktors Farmor en spændende rejse til Nordamerika - nærmere bestemt til den amerikanske vestkyst. I anledning af den totale solformørkelse den 21. august har vi sammensat en rejse, der snor sig langs USA's vestkyst og giver oplevelser i Californien, Oregon og Washington.

Rejser til Nordamerika

Viktors Farmor baggrundsbillede