Logo

Grupperejser

Hos Viktors Farmor har vi mange års erfaring med at arrangere kulturelle og inspirerende grupperejser til fascinerende rejsemål. Vi har ca. 400 grupperejser om året fordelt på ca. 80 forskellige destinationer. Så du kan trygt stole på, at vi også har en grupperejse, der lever op til dine ønsker og forventninger.

Der er danske rejseleder på alle vores grupperejser, og der er desuden lokale engelsktalende guider med specialkendskab til rejsemålet. Du vil derfor altid have mulighed for at få svar på dine spørgsmål om rejsemålets kultur, natur, dyreliv eller noget helt fjerde. Det vigtigste er, at du og dine medrejsende får en oplevelse for livet.

Af den årsag rejser vi altid i små grupper på maksimum 10 - 20 deltagere afhængigt af destination og lokal transport. Vi mener, at det er en passende størrelse, da alle rejsende på den måde får tid og plads til at få det største udbytte ud af deres rejse. 

Herunder finder du alle vores grupperejser. Vi har alt fra kulturelle grupperejser til Iran og Uzbekistan, til grupperejser til det eventyrlige Indien. Gå på opdagelse, find din drømmerejse og god rejselyst!

 

Gå direkte til

Afrika - Asien - Syd- og Mellemamerika - Europa - Balkan - Kaukasus - Oceanien - Nordamerika - Mellemøsten - Centralasien

 

Grupperejser til Oceanien

 

Grupperejser til Nordamerika

Viktors Farmor baggrundsbillede