Logo

Grupperejser

Hos Viktors Farmor har vi mange års erfaring med at arrangere kulturelle og inspirerende grupperejser for voksne til fascinerende rejsemål.
 

En Viktors Farmor gruppe smiler til kameraet i Sri Lanka, de har været på en grupperejse sammen

 
På en grupperejse får du en unik mulighed for at opleve spændende destinationer sammen med andre rejsende, der deler din interesse og passion for den lokale kultur og natur. Vi har ca. 400 grupperejser om året fordelt på ca. 80 forskellige destinationer. Så du kan trygt stole på, at vi også har en grupperejse, der lever op til dine ønsker og forventninger.

 

Mindre grupper, større oplevelser

Vi rejser altid i små grupper på maksimum 10 - 20 deltagere afhængigt af destination og lokal transport. Det vil nemlig tage længere tid at koordinere og transportere en større gruppe af rejsende. Det betyder mindre tid til at udforske og opleve rejsemålets unikke natur og historier.

Vi mener, at 10-20 rejsende er en passende størrelse, da alle rejsende på den måde får tid og plads, til at få det største udbytte ud af jeres rejse. Hvert minut tæller, når du kan komme helt tæt på lokalområdets enestående fortællinger.
 

Single-rejsende

Hos Viktors Farmor har du mulighed for at rejse i par, med en gruppe venner eller familiemedlemmer og ikke mindst som single. Hvis du deltager i en grupperejse som single, så har du to muligheder:

  1. Bo på et enkeltværelse på hotellet. Det koster et eneværelsestillæg. Det er Viktors Farmors politik ikke at lægge gebyr oveni den pris for eneværelse, vi får fra vores samarbejdspartnere. 
  2. Dele et værelse med en anden single-rejsende af samme køn, hvis der er enighed om at dele værelset mellem de to rejsende.

På en grupperejse som single vil du blive en del af det sociale sammenhold på rejsen. Du vil således få mulighed for at dele din nysgerrighed for rejsemålets mange inspirerende historier og traditioner med dine medrejsende. Hvem ved? Måske møder du en ven for livet på rejsen.

Grupperejser med dansk rejseleder

Der er danske rejseledere på alle vores grupperejser, og der er desuden lokale engelsktalende guider med specialkendskab til rejsemålet. Vores danske rejseledere har altid spændende historier at fortælle om de lokale traditioner og skikke. Du vil derfor altid have mulighed for at få svar på dine spørgsmål om rejsemålets kultur, natur, dyreliv eller noget helt fjerde.

Vi har altid fokus på at skabe en social og hyggelig stemning på vores grupperejser. Det vigtigste er, at du og dine medrejsende får en oplevelse for livet.

Herunder finder du alle vores grupperejser. Vi har alt fra kulturelle grupperejser til Iran og Uzbekistan, til grupperejser til bl.a. Sydafrika og Kenya, hvor vi kommer på vaskeægte Afrika safari. Gå på opdagelse, find din drømmerejse og god rejselyst!

 

Gå direkte til

Afrika - Asien - Mellemamerika - Sydamerika - Europa - Balkan - Kaukasus - Oceanien - Mellemøsten - Centralasien