Hvad søger du?

Grupperejser

Hos Viktors Farmor har vi mange års erfaring med at arrangere kulturelle og inspirerende grupperejser til fascinerende rejsemål. Men hvorfor vælge en grupperejse? Få svaret her!

 
På en grupperejse får du en unik mulighed for at opleve spændende destinationer sammen med andre rejsende, der deler din interesse og passion for den lokale kultur og natur. Vi har ca. 400 grupperejser om året fordelt på ca. 80 forskellige destinationer. Så du kan trygt stole på, at vi også har en grupperejse, der lever op til dine ønsker og forventninger.
 

Hvorfor vælge en grupperejse?

Allerede inden du mødes med gruppen i lufthavnen, har I noget vigtigt til fælles: jeres interesse for at rejse og for selve rejsemålet - og I kan glæde jer sammen til de oplevelser, I skal have. Vi har styr på de praktiske detaljer, så du kan koncentrere dig om at opleve sammen med gruppen.

Mange måltider indtager vi i fællesskab, for vi har nemlig som udgangspunkt halvpension på vores rejser. Det fremgår tydeligt af dagsprogrammet, hvilke måltider er inklusiv på de enkelte dage. Din rejseleder vil i øvrigt altid være behjælpelig med at finde et hyggeligt sted at spise middagen, hvis den ikke er inklusiv på dagen.
 

Mindre grupper, større oplevelser

Vi rejser altid i mindre grupper. Det tager længere tid at koordinere og transportere en større gruppe af rejsende. Det betyder mindre tid til at udforske og opleve rejsemålets unikke natur og historier.

I mindre grupper får alle rejsende på den måde får tid og plads, til at få det største udbytte af rejsen. Hvert minut tæller, når du kommer helt tæt på lokalområdets enestående fortællinger.
 

En Viktors Farmor rejse er ikke bare en rejse

En typisk Viktors Farmor rejse har et tætpakket program, for vi er rejst ud for at opleve, indsnuse og møde verden. Måske opstår en mulighed for en ekstra oplevelse undervejs, fordi rejselederen og den lokale guide har øret til jorden. Sådanne spontane oplevelser vil der også være plads til.

Du skal selvfølgelig ikke på rundrejse i Peru uden at besøge Machu Picchu - det er et højdepunkt for alle Peru-rejsende. Vi skal naturligvis opleve de største seværdigheder, men derudover tilfører vi altid rejsen lidt ekstra krydderi. Farmor-stemplet om man vil. Måske overnatter vi hos lokale familier. Måske får vi særtilladelse til at se ellers lukkede steder. Eller måske er det noget helt tredje, der hjælper dig med at få et nyt perspektiv på landet, du besøger. Sådan er det på en Viktors Farmor rejse. Vi har et mellemfolkeligt perspektiv, så vi skal ud og møde verden og de mennesker, der bor i den - sammen.
 

Single-rejsende

Hos Viktors Farmor har du mulighed for at rejse i par, med en gruppe venner eller familiemedlemmer og ikke mindst som single. Hvis du deltager i en grupperejse som single, så har du to muligheder:

  1. Bo på et enkeltværelse på hotellet. Det koster et eneværelsestillæg. 
  2. Dele et værelse med en anden single-rejsende af samme køn, hvis der er enighed om at dele værelset mellem de to rejsende.

På en grupperejse som single vil du blive en del af det sociale sammenhold på rejsen. Du vil således få mulighed for at dele din nysgerrighed for rejsemålets mange inspirerende historier og traditioner med dine medrejsende. Hvem ved? Måske møder du en ven for livet på rejsen.

Grupperejser med dansk rejseleder

Der er danske rejseledere på alle vores grupperejser, og der er desuden lokale engelsktalende guider med specialkendskab til rejsemålet. Vores danske rejseledere har altid spændende historier at fortælle om de lokale traditioner og skikke. Du vil derfor altid have mulighed for at få svar på dine spørgsmål om rejsemålets kultur, natur, dyreliv eller noget helt fjerde.

Vi har altid fokus på at skabe en social og hyggelig stemning på vores grupperejser. Det vigtigste er, at du og dine medrejsende får en oplevelse for livet.

Alle vores rejser er pakkerejser. Når du bestiller en pakkerejse, er du dækket af pakkerejseloven, og du kan være sikker på at få hjælp, hvis der opstår uforudsete problemer undervejs på rejsen.

Herunder finder du alle vores grupperejser. Vi har alt fra kulturelle rejser til Iran og Uzbekistan over grupperejser i Europa og på Balkan til vandreferier i eksotiske omgivelser i Caribien. Gå på opdagelse, find din drømmerejse og god rejselyst!
 

Gå direkte til

Afrika - Asien - Mellemamerika - Sydamerika - Europa - Balkan - Kaukasus - Oceanien - Mellemøsten - Centralasien