Logo

Jule- og nytårsrejser

Julen står for døren… Solen har i månedsvis bagt fra en skyfri himmel og vi har haft den varmeste sommer i mands minde – og så skal vi tænke på julerejser? Er der gået sommergriller i hovedet?
 

Hold jul under varme himmelstrøg med Viktors Farmor

Hold jul under varme himmelstrøg med Viktors Farmor

Nej, slet ikke. Tværtimod er det med at bevare det kølige overblik og se frem mod højtiden. For den kommer – uanset vejret!

Vi har lagt sidste hånd på vore julerejser, og i år tilbyder vi ikke mindre end 7 forskellige alternativer til den danske jul. Vi kan mærke en stigende interesse for at bruge juleferien på andet end and og rødkål, og vi har været ude i god tid for at sikre os de bedste rejsemål og hoteller.

Så det rabler ikke. Tværtimod: Julerejsen står for døren!

Som sædvanlig lægger vi vægt på, at julerejserne handler om at opleve et andet land, uden overflødigt jule-glitter og løbske nytårs-raketter. Tiden bruger vi på oplevelser. Og sikke nogle oplevelser!
 

Her er din juleaftensdag

Den kunne bestå af en fridag ved Stillehavskysten af Costa Rica, eventuelt med en kajaktur i mangroveskoven eller en sejltur med katamaran i solnedgangen. Det kunne også være en tidlig morgendukkert i Ha Long bugten i Vietnam, mens morgenmaden bliver gjort klar. Eller en køretur gennem flotte, afrikanske landskaber til byen Bahir Dar ved Tana-søen i Etiopien.

I Sri Lanka kunne dagen være en tur på oksetrukne kærrer og en tur i båd gennem kanaler og søer med lotusblomster, efterfulgt at en traditionel frokost – spist fra lotusblade. Eller en safari i havet ud for Sri Lankas sydspids, på udkig efter blåhval og kaskelothval.

Dagen kunne være en frokost i et gammelt palads med springvand, søjler og flotte mosaikker, i den fortryllende middelalderby Fez i Marokko. Eller en indisk middag ved en restaurant ved bredden af Pichola-søen i Udaipur, og med udsigt til det oplyste Lake Palace, der engang blev gjort kendt gennem James Bond filmen ”Octopussy”.
 

Årets nytårsrejser

Vil du gerne fejre julen i Danmark, men slippe væk fra nytårstågerne, så klarer vi også det.

I Oman sidder vi under stjernerne, langt ude i ørkenen, og indtager middagen på campens åbne restaurant. Bagefter kan man tage et spil skak eller synke ned i de store puder med en god bog. Og denne nytårsnat er det en god idé at have en lygte liggende ved sengen, da lyset ikke kan tændes om natten.

Et alternativ er at bruge dagen i sagnomspundne Petra i Jordan. Eller i Jerusalem, som måske er den by i verden, der har haft størst betydning for verdenshistoriens gang.

Vi er glade for kunne tilbyde et så stort udvalg af julerejser til både Afrika, Asien og Latinamerika. Du kan læse mere om rejserne ved at klikke på links på denne side.

Fortsat god sommer - og glædelig jul!

Viktors Farmor baggrundsbillede