Logo

Jule- og nytårsrejser

Julen står for døren. Og vi har lagt sidste hånd på årets julerejser, så vi kan tilbyde ikke mindre end 10 alternativer til dansk jul og nytår.
Hvad er nu det? Har de set pinsesolen danse for længe hos Viktors Farmor?

Hold jul under varme himmelstrøg med Viktors Farmor

Hold jul under varme himmelstrøg med Viktors Farmor

Nej, slet ikke. Tværtimod har vi bevaret det kølige overblik og ser frem mod højtiden. Vi kan mærke en stigende interesse for at bruge juleferien på andet end and og rødkål, og vi har bare været ude i god tid for at sikre os de bedste rejsemål og hoteller. For én ting er sikker: Det bliver atter jul. Også i 2019.

Så det rabler ikke: julerejsen står for døren!

Som sædvanlig lægger vi vægt på, at julerejserne handler om at opleve et andet land, uden julepynt og løbske nytårs-raketter. Tiden bruger vi på oplevelser. Og sikke oplevelser!
  

Her er din juleaftensdag

I Costa Rica får du storslåede udsigter, mens I kører i bjergene i det centrale højland. I Vietnam har du måske været tidligt oppe og nydt solopgangen over Halong bugten fra dækket på vores junke.

I Sri Lanka har du været på toppen af Løveklippen om morgenen og nydt den overdådige udsigt, inden du har spist traditionel, lokal mad, serveret på lotusblade i en landsby.

Julerejsen til Indien byder på en perlerække af kongeslotte, nænsomt ombygget til hoteller. Et af dem finder vi i den lille by Alsisar, hvor julemiddagen serveres i fyrstelige omgivelser. Enten i en grandios spisesal, eller på tagterrassen. Afhængigt af vejret.

Et bad i Det Døde Hav og grotterne, hvor Dødehavsrullerne blev fundet, hører til dagens program på rejsen til Jordan og Israel, og vil du hellere nøjes med Jordan – ja, så kan det også lade sig gøre. I så fald vil du stå i fæstningen al-Azraq, hvor Lawrence of Arabia sad i vinteren 1917-18 og planlagde, hvordan han kunne indtage Damaskus.

Har du valgt at tage med på rundrejsen i Etiopien, så er du nået til Den Blå Nils vandfald og den smukke Tana sø på juleaftensdag.

Og så er der Marokko, hvor vi har 2 afgange på en særlig jule- og nytårsrejse. Har du valgt julerejsen, er du på oplevelse i legendariske Marrakesh med Majorellehaven, som har været ejet af den store franske modeskaber Yves Saint Laurent. Har du valgt at fejre nytåret i Marokko, er du i Rabat og på udflugt til Oudayas Kasbah - en by i byen, et fællesskab, der er omgivet af en af de største byer i Marokko, men har alt hvad den behøver inden for sine egne mure.
 

Årets nytårsrejser

Står din hu til jul i Danmark og nytår i verden, så klarer vi det på Omans højdepunkter. Den 31. december står vi tidligt op og håber at se æglæggende havskildpadder, eller måske nyklæggede skildpadder, der sætter kursen mod solen, når den stiger op over havet i øst. Nytårsaften sidder vi i en camp i ørkenen Wahiba Sands, hvor der er frit udsyn til stjernehimlen.

Endelig vil jeg nævne Smuttur til Jerusalem og Jordan, hvor dagen begynder i Bethlehem med besøg i fødselskirken, og slutter med middag i Amman. Menuen er ikke oplyst endnu. Tag eventuelt selv klejner med.

Vi er glade for kunne tilbyde et så stort udvalg af julerejser til både Mellemøsten, Afrika, Asien og Latinamerika. Du kan læse mere om rejserne ved at klikke på links på denne side.
 

Glædelig jul!