Julerejser

Hvor skal du tage på julerejse?

Julen står for døren! Eller det gør den måske ikke helt endnu, men vi har som altid gjort vores bedste for at sammensætte nogle julerejser, der skaber uforglemmelige oplevelser - langt væk fra juleand og rødkål. 

Som sædvanligt lægger vi vægt på, at julerejserne handler om at udforske og opleve et andet land. Vi bruger tiden på nye opdagelser, og sikke opdagelser der venter os! 

Du kan rejse til Mellemøsten og tilbringe julen i Jordan. Jordan er et helt specielt sted, og vi har lavet rejser dertil i over 23 år. Vi kommer langt væk fra den danske vinterkulde og ned til varme sandørkener, duftene krydderier og vidunderet Petra!

Vi kan også fejre julen i Umbrien med en traditionel italiensk julemiddag med vores rejseleder Lene Brøndum, som bor i Umbrien med sin mand og to børn. Hun er med til at gøre rejsen helt speciel med sit unikke kendskab til regionen. 

Skal vi rejse længere væk? Så er Sri Lanka et godt bud med sine teplantager, hellige byer og Løveklippen. Landet varierer utroligt i sin natur, og vi besøger bl.a. Yala Nationalpark, hvor vi tager på safari. 

Står den på en aktiv jul i år - så rejs med os til blomsterøen Madeira. Øen er frodig med enorme skovklædte dalsider og floder. Vi vandrer gennem duftende laurbærskove og langs rå klippekyster. Vi kan ønske glædelig jul i den lokale drink poncha. 

Marokko er også et fortryllende sted at tilbringe julen. Vi udforsker den farverige by Marrakesh, rejser ud i ørkenbyerne og nyder den charmerende kystby Essaouria. En helt speciel oplevelse er at overnatte på en riad. Det er traditionelle marokkanske bygninger omdannet til små hoteller. Typisk er de meget charmerende med gårdhaver i midten og værelser omkring. 

Vi elsker at rejse ud i julen og få nye spændende oplevelser med hjem i kufferten! 

Stort udvalg af rejser henover julen

 

Hvad kendetegner en Viktors Farmor rejse?

Vi rejser altid i mindre grupper på omkring 20 deltagere, da vi mener, at det giver en god dynamik og plads til større oplevelser. Derudover har vi nøje udvalgte dansktalende rejseledere med, som er med til at præge rejsen med deres specialviden og passion for netop det land, vi besøger. Vi har også engelsktalende lokalguides med os, som kender landet eller området specielt godt og gerne deler ud af deres viden. 

Vi arrangerer velforberedte grupperejser med fagligt indhold - og med et særligt fokus på kultur, natur og mødet med lokalbefolkningen. Du finder også et detaljeret dag-for-dag program under hver rejse. Hvor der også altid er plads til de spontante opdagelser. 

Vores priser er gennemskuelige - alle gæster betaler det samme. Derudover er drikkepenge til guider og chauffører altid inkluderet i rejsens pris.

Hvad siger vores gæster

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores jule- og nytårsrejser.
  • Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

  • Mindre grupper større oplevelser

  • Inkl. drikkepenge til guider og chauffører