Ring til os 86 22 71 81       Nyhedsbrev       Trustpilot 4,5 starts

Nytårsrejser

Funchal

Hold nytår i udlandet med Viktors Farmor

Godt nytår - Feliz Año Nuevo - Gott Nytt År - Un An Nou fericit - Happy New Year.

Nu har I nok fanget idéen - skal vi holde nytår sammen i udlandet? Der er en helt specielt stemning, når man sammen med en gruppe træder ind i et nyt år. Måske vi sidder i en teltlejr midt ude i ørkenen i Oman og kigger op på den lysende stjernehimmel.

Det kan også være, at vi slentrer rundt i den gamle bydel i Marrakesh med alverdens dufte, der fylder luften. Eller måske er vi på vej ind i de små kongedømmer eSwatini og Lesotho, der ligger gemt i Sydafrika. 

Eventyrene er mange, og en ting er helt sikkert: Du får en nytårsaften, du aldrig glemmer i selskab med andre nysgerrige og rejseglade mennesker, som er klar på at skifte de danske traditioner ud med noget helt andet. 

Og nytårstraditioner er der nok af. Vidste I f.eks., at man i Spanien spiser 12 vindruer, som repræsenterer de 12 klokkeslag. Det skulle holde det onde væk og samtidigt sørge for et nyt og succesfyldt år. Man skal blot huske på, at alle druer skal spises inden det sidste klokkeslag! 

I Mexico laver hele familien mad sammen, og typisk tamales, som man deler ud til folk, man har kær, til nytårsaften. 

I Grækenland er traditionen lidt anderledes, her hænger man løg uden for sin dør, da de skulle bringe held i det nye år. De symboliserer frugtbarhed og vækst på grund af deres evne til at spire af sig selv. 

Verden er fuld af overraskelser og spændende og sjove skikke. Lad os rejse ud i den sammen og ønske hinanden et godt nytår! 

Alle vores nytårsrejser

 

Rejs trygt med os

Viktors Farmor har lavet grupperejser i hele verden i over 25 år. Og vi har altid haft fokus på eventyret, rejseglæden, kulturerne i de nye lande, menneskene og ikke mindst naturen. Og altid i trygge rammer. Vi lægger vægt på, at du og dine medrejsende får så god og uforglemmelig en rejse som muligt. 

Der er mange fordele ved at vælge en pakkerejse, fordi rigtig meget er inkluderet. Du skal derfor ikke selv tænke på alt det praktiske. På en Viktors Farmor rejse er både fly, transport, logi, drikkepenge til guide og chauffør og andre rejseydelser inkluderet i rejsens pris. Vores dygtige rejseledere og lokalguides har styr på logistikken, så du kan slappe af og nyde alle de nye indtryk. 

Hvad siger vores gæster

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores nytårsrejser.
  • Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

  • Mindre grupper større oplevelser

  • Inkl. drikkepenge til guider og chauffører