Anja Schmidt

Anja har stor erfaring som rejseleder og er desuden produktudvikler og projektleder hos Viktors Farmor.

Anja Schmidt - rejseleder og rejseudvikler hos Viktors Farmor

Anja blev bidt af en gal rejsemyg allerede som barn og har siden rejst i over 100 lande og arbejdet som rejseleder i mere end 50 af dem. Anja går sjældent af vejen for et godt eventyr og rejser gerne til fjerne og eksotiske egne for at få nye oplevelser. Rejseoplevelserne spænder vidt fra karneval i Brasilien, solformørkelse i Argentina, gorilla trekking i Gabon og madlavningskurser i det meste af Sydøstasien.

Anja har igennem en årrække arbejdet som rejseleder på historiske rejser langs Silkevejen fra Istanbul til Beijing, nilruten fra Cairo til Cape Town, pionerrejser i Vest- og Centralafrika fra Dakar til Luanda samt lange rundrejser i Sydamerika, Sydøstasien og Sydasien. Imellem de lange rejser har Anja desuden boet flere år i både Hong Kong og Singapore og arbejdet for en stor amerikansk ingeniørvirksomhed, hvilket gav Anja mulighed for at rejse regionen tyndt.

Anja arbejder til daglig som projektleder på kontoret hos Viktors Farmor, hvor hun har ansvaret for vores rejser i en række lande. Hun vil dog af og til være at finde ude på destinationerne enten som rejseleder eller rejsende for at holde rejsefeberen lidt i skak.

Rejs med Anja Schmidt