Anne-Grethe Berg

Anne-Grethe har en BA i egyptologi og er en garvet rejseleder i Egypten.

Egyptens historie har været Anne-Grethes store interesse i 40 år. At betragte pyramiderne i Giza, at stå ansigt til ansigt med Tutankhamon og at indsnuse krydderierne i bazarerne er som at være en del af 1001 nats eventyr. Der er mange spændende emner at dykke ned i som f.eks. mytologi, religion, tempelritual og faraoens rolle. Listen er lang, og Anne-Grethe glæder sig hver gang til at vække de gamle egyptere til live igen.

Anne-Grethe elsker at tage til Egypten og formidle landets fantastiske historie til interesserede gæster. Det er altid hendes mål at gøre sine gæster forelskede i landet og overgive sig til Egyptens dufte, magi og gæstfrihed. Hun holder så meget af servicebranchen og at kunne kombinere det med formidling af Egyptens historie er ideelt for hende.

Anne-Grethe er født og opvokset i Skagen, hvor hun i dag også bor og arbejder som engelskttalende guide for krydstogtgæster, og som hotelreceptionist. Hun flyttede tilbage til byen efter 24 år i København, hvor hun har studeret til engelsk korrespondent og egyptolog sideløbende med en karriere indenfor hotelbranchen.

Rejs med Anne-Grethe Berg