Carsten Willersted

Carsten har rejst i Afrika i over 10 år og føler sig mere end hjemme her. Han glæder sig til at dele sin begejstring for Afrika.

Carsten Willersted - rejseleder for Viktors Farmor

Carsten er bestyrelsesmedlem i Periamma og er oprindeligt uddannet Cand. Scient. Soc. (Master of Social Science, International Development and Public Administration). Hans erhvervsmæssige erfaring har givet ham kompetencer inden for salg, formidling, undervisning, vejledning, planlægning, organisering og ledelse.

Han er i dag bosiddende i Nanyuki, Kenya, hvor han har det overordnede ansvar for Periamma’s arbejde i Kenya. Sammen med lokale partnere arbejder han dels på at forbedre forholdene for de børn og unge, der er på Periamma’s skoler, dels på at hjælpe de unge mennesker efter endt uddannelse med at få arbejde, og dels gøre en ekstra indsats for lokalsamfundene.

Han er en netværker med stort N. At pleje sit netværk er en helt naturlig forudsætning for at kunne skabe gode og længerevarende relationer, og det er hans drivkraft. Med sin empati kombineret med spørgsmålet ”hvad kan jeg gøre for dig”, så har du hans menneskelige tilgang i en nøddeskal. Han evner at have en positiv tilgang i samspillet med andre mennesker, samtidig med at han motiverer andre til at tro på egne evner og yde deres bedste.

Hans hjerte banker for Afrika og derfor glæder han sig meget til at give jer et lille indblik i det fantastiske kontinent:

"My heart is at home in Africa
Where the sound of drums beat in my chest
And the songs of time ring in my ears
Where the rainbow mist glows in my eyes
And the smiles of friends make me welcome"

 

Viktors Farmors rejseleder Carsten Willersted i felten

Rejs med Carsten Willersted