Christina Buck

Christina Buck bor i Peru med sin familie og er en utrolig erfaren og afholdt rejseleder. Hun snakker selvfølgelig flydende spansk og er faldet pladask for Latinamerika.

Christina Buck - rejseleder i Viktors Farmor- her foran ruinerne i Sachsayhuaman

Christina har tabt sit hjerte til Peru og har siden 2008 arbejdet som rejseleder i store dele af Latinamerika.
Hun bor i Nordperu med sin familie, og har et særligt og indgående kendskab til den peruanske kultur, natur, de sociale forhold og landets udvikling. Nordperu er stadig ret uberørt at turismen, men det mener Christina kun er en fordel, da det giver mulighed for at få nogle helt unikke oplevelser og udforske relativt ukendte hjørner af et land, hvor de kulturelle skatte er så mangfoldige, at de ligger spredt omkring i landskabet.

Christina er uddannet i sprog og økonomi fra Handelshøjskolen i København og havde egentligt forestillet sig at hendes karriere skulle gå i en helt anden retning. I 2007 tog hun fire måneder til Peru for at arbejde som frivillig i en lokal sparekasse, der uddeler mikrolån til den fattige del af befolkningen. Dengang fokuserede hun på hvordan disse lån kunne skabe en samfundsmæssig udvikling, og i dag brænder Christina for at bidrage til en bæredygtig turisme.

Hun arbejder som rejseleder i Peru, Bolivia, Ecuador, Costa Rica og Chile samt på Galapagos og Påskeøen. I hvert land findes steder med en fængslende stemning, skønhed og historie. Det vil Christina gerne dele med de rejsende.

I øjeblikket er Christina i gang med at færdiggøre sin uddannelse som lokalguide i Peru. Hun har et smittende humør og er en engageret fortæller, der gerne deler ud af sin viden og opfordrer de rejsende, der har lyst, til at gøre det samme.

 

Christina Buck - rejseleder for Viktors Farmor - her foran den nationale spise - CUY!

Rejs med Christina Buck