Logo

Hanne Christensen

Siden barndommen har Hanne været dybt fascineret af den store verden med dens fantastiske kulturer og imponerende natur. Hun har tilbragt mere end fem år i Sydøstasien; har stået ansigt til ansigt med de store komodovaraner, passet orangutangunger i Malaysia - og spist stegte rotter i Vietnam.

Hun har rejst i Syd- og Mellemamerika i over et år; har været højt oppe i Andesbjergene, dybt inde i junglen, blaffet ned gennem Nicaragua - og sejlet mellem øerne på Galapagos. I Afrika har hun været frivillig i flere måneder på en lille klinik langt ude på landet i Tanzania - og siddet på ryggen af en kamel i dagevis i det sydlige Tunesien.

Hanne har uden tvivl arvet rejselysten fra sin far, der i sin ungdom sejlede jorden rundt som styrmand og elskede at underholde familien med fantastiske historier fra den Store Verden. Naturen og menneskets samspil med naturen fascinerer Hanne, og dette fik hende til at vælge en uddannelse som agronom med speciale i tropisk selvforsyningslandbrug i regnskoven. Senere gennemførte hun et Phd-projekt om brugen af planter hos de forhenværende hovedjægere langt ude i Borneos regnskove. Hun boede på Borneo i flere år og fik et helt unikt indblik i dagliglivet i regnskoven.

Hun har rejst med forskelligt arbejde i mange lande, blandt andet som forsker, miljøforkæmper og projektkonsulent. Siden 2005 har hun taget ud som rejseleder, og hun elsker at formidle sin enorme viden om dyr, planter og indfødtes kulturer. Hun har rejseleder erfaring fra Borneo, Sri Lanka, Vietnam, Madagaskar, Costa Rica og Ecuador og Galapagos.

 

Rejseleder Hanne Christensen er ved at snuble over en kæmpeskildpadde på Galapagos