Ring til os 86 22 71 81       Nyhedsbrev       Trustpilot 4,5 starts

Hanne Christensen

Hanne har været højt oppe i Andesbjergene og dybt inde i Borneos regnskove - og hun har ovenikøbet også spist rotter i Vietnam.

Hanne Christensen - rejseleder for Viktors Farmor

Siden barndommen har Hanne været dybt fascineret af den store verden med alle dens fantastiske kulturer og imponerende natur. Hun har tilbragt mere end syv år i Sydøstasien; har stået ansigt til ansigt med de store komodovaraner, passet orangutangunger i på Borneo - og spist stegte rotter i Vietnam.

Hun har rejst i Syd- og Mellemamerika i over to år; har været højt oppe i Andesbjergene, dybt inde i junglen, blaffet ned gennem Nicaragua - og sejlet mellem øerne på Galapagos. I Afrika har hun været frivillig i flere måneder på en lille klinik langt ude på landet i Tanzania - og siddet på ryggen af en kamel i dagevis i Sahara.

Hanne har uden tvivl arvet rejselysten fra sin far, der i sin ungdom sejlede jorden rundt som styrmand og elskede at underholde familien med fantastiske historier fra den Store Verden. Naturen og menneskets samspil med naturen fascinerer Hanne, og dette fik hende til at vælge en uddannelse som agronom med speciale i tropisk selvforsyningslandbrug i regnskoven. Senere gennemførte hun et Phd-projekt om brugen af planter hos de forhenværende hovedjægere langt ude i Borneos regnskove, som hun levede med i flere år og her fik hun et helt unikt indblik i og kendskab til dagliglivet i regnskoven. Det har resulteret i mange videnskabelige og mere populære publikationer samt en stor 400-siders bog om indfødte folks brug og kendskab til planter i regnskoven på Borneo. I respekt for hendes omfattende pionerforskning har hun fået opkaldt en regnskovsplante efter sig: Homalomena hanneae.

Hanne har rejst med forskelligt arbejde i mange lande, blandt andet som forsker, underviser, miljøforkæmper og projektkonsulent. Siden 2005 har hun taget ud som rejseleder, og hun elsker at formidle sin enorme viden om dyr, planter og indfødte kulturer. Hun har rejseleder erfaring fra bla Borneo, Sri Lanka, Vietnam, Madagaskar, Costa Rica, Colombia, Ecuador og Galapagos.

 

 

Rejs med Hanne Christensen