Hasse Resenbro

Hasse glæder sig til at dele de autentiske oplevelser, der skaber rejseeventyret og giver noget at fortælle om, når du er hjemme igen!

Hasse har en livslang passion for at opleve og udforske det fremmede. Han har rejst i 95 lande og besøgt 25 amerikanske stater. I 2011 gjorde hans sin passion til sit arbejde og begyndte en 13 år lang karriere som udsendt – blandt andet som diplomat for Udenrigsministeriet og EU med fokus på demokratisering, stabilisering og kapacitetsopbygning især i ex-sovjetiske lande og områder. Han har arbejdet flere år som rådgiver i både Afghanistan, Georgien, Ukraine, Palæstina og senest i Moldova.

Med en baggrund som kommunikationsrådgiver lægger Hasse vægt på fortælling, formidling og indsigt i landet, befolkningen og dens liv og hverdag. Det gør ikke noget, at man både oplever, bliver lidt klogere og hygger sig på rejsen. Det er de autentiske oplevelser, der skaber rejseeventyret og giver noget at fortælle om, når man er hjemme igen efter store indtryk og nye, begivenhedsrige erfaringer fra turen, siger Hasse.

Fritiden bruges på individuelle rejser til nye udfordrende destinationer og rejsemål med historiske dimensioner.

Rejs med Hasse Resenbro