Hugo Nielsen

Hugo har "blaffet" over Stillehavet, arbejdet på en skonnert i Caribien og været på utallige rejser i både Latinamerika, Asien og Afrika siden hen.

Hugo Nielsen - rejseleder for Viktors Farmor

Hugo startede sin ”rejsekarriere” med et halvt år på en skonnert i Caribien – et eventyr, der blev brat afbrudt af orkanen Hugos hærgen og ødelæggelse af skibet! Har herefter rejst og arbejdet meget i Latinamerika.

Det, der oprindelig skulle være et halvt års rejse for at lære lidt spansk i Guatemala, endte med at blive til en 5 års odyssé jorden rundt, for efter det halve år var han hverken færdig med at udforske Mellemamerika eller lære spansk.

Det blev til en tur som ”blaffer” over Stillehavet via Galapagos, Fransk Polynesien og Fiji til Australien. Senere er det blevet til flere rejser til både Latinamerika, Asien og Afrika.

Han går ikke af vejen for en god cykeltur og har bl.a. cyklet ned gennem Europa samt gennem bjergene i Guatemala og Honduras.

”Det, jeg holder mest af ved at rejse, er mødet med de fremmede kulturer og mennesker samt naturoplevelserne. Jeg foretrækker at sidde på gaden i Vietnam og spise min suppe bestilt med håndfagter og lyde frem for på en fin restaurant med engelsktalende betjening. Jeg vil også hellere krydse Mellemamerika på cykel frem for i førsteklasses busser. Det er ligeledes for mig en større oplevelse at arbejde som fisker på en trawler i Australien eller som matros på en skonnert i Caribien end at tage med et krydstogtskib rundt på bølgen blå.”

Til dagligt underviser Hugo og han bor i Århus.

 

Rejs med Hugo Nielsen