Ring til os 86 22 71 81       Nyhedsbrev       Trustpilot 4,5 starts

Ib Larsen

Ib har hele sit liv brændt for at opleve verden og har rejst over store dele af kloden.

Ib Larsen - rejseleder for Viktors Farmor

Ib har hele sit liv brændt for at opleve verden og dens kulturer, historie og natur. Han har rejst over store dele af kloden og besøgt mange fjerne folkeslag, herunder Yanomami folket langs Orinocoflodens øvre løb i Sydamerika, Kwaifolket folket på Solomonøerne og isolerede samfund i Mikronesien. Han har skrevet adskillige, såvel populære som videnskabelige, artikler om folk, steder og historie såvel på dansk som internationalt. Han har ligeledes holdt adskillige rejseforedrag, såvel i Danmark som i Østen.

For 20 år siden tog han den fulde konsekvens af rejselysten og rykkede til Sydøstasien, hvor han har boet i 16 år og rejst ekstensivt i Central-, Øst- og Sydøstasien samt store dele af Stillehavsområdet. På Påskeøen har han sammen sin kone finansieret byggeriet af et musikhus, så de yderst talentfulde, lokale bands ikke bare blev reduceret til underholdning på turisthotellerne.

Han har tidligere arrangeret rejser for specialgrupper til Sarawak, Borneo, hvor han har boet i syv år, samt bistået med at arrangere specialture til Myanmar i juntatiden samt til Østtimor efter selvstændigheden.

 

Viktors Farmor rejsleder Ib Larsen på rejse