Logo

Inge Lynggaard Hansen

Siden slutningen af 1980’erne har Iran stået Inges hjerte nær. Hun har lært at tale sproget (farsi) – som hun vedligeholder gennem kontakten med gode iranske venner. Og så er det en dejlig døråbner på rejserne til Iran.

Første rejse til Iran foretog Inge sammen med sin dengang kun 12-årige datter og det blev starten på mange rejser til Iran. Glæden over at stoppe op et øjeblik og smelte sammen med en anden kultur – omend kun for et øjeblik – er et dejligt og anderledes indspark i hverdagen.

Mødet med den iranske kultur, mad, dans, musik, arkitektur og ikke mindst iranerne selv og deres store gæstfrihed er en dejlig berigelse. Det er denne viden, glæde og begejstring, Inge håber, at kunne smitte vores gæster med, når de skal besøge Iran.

Inge holder desuden foredrag rundt omkring i Danmark, om rejserne med Viktors Farmor - med video, egne billeder, nyttige informationer, iranske smagsprøver af mandler mv. Hun har skrevet en bog om landet med egne billeder og er i øjeblikket ved at lave en dansk kogebog om iransk madlavning.
 

Rejseleder Inge Lynggaard Hansen med sin datter i Sheikh Lotfollah Mosque i Isfahan, Iran
Viktors Farmor baggrundsbillede