Logo

Inge Lynggaard Hansen

Inges hjerte brænder for kultur og folk i Mellemøsten – med fokus på Marokko, Jordan og Iran. Glæden over at stoppe op og smelte sammen med en anden kultur – omend kun for et øjeblik – giver et dejligt og anderledes indspark i sindet.
Lysten til at se verden startede tidligt. Inge har blandt andet arbejdet på et indisk kvindefængsel og børnehjem, samt i et naturreservat i Venezuela. Til daglig er hun fotograf og art director, og med en solid erfaring som rejseleder deler Inge ud af sin gode energi, indsigt i Islam og viden om Mellemøsten til gæsterne.

Derudover holder hun foredrag rundt omkring i Danmark om sine rejser, primært om Iran. Hun har skrevet en bog om Iran og udgiver i efteråret 2019 en persisk kogebog. Inge har en eksamen fra Københavns Universitet i persisk propadeutikum og taler, skriver og læser farsi. Arabisk kan hun til nød tyde.

Inge vil gøre alt for at give gæsterne en enestående oplevelse af det land, de skal se - for de flestes vedkommende for første gang.
“Jeg synes, det er interessant at vende tingene lidt på hovedet og opleve andre landes skikke, vaner og traditioner i forhold til vores egen kultur. Ofte forstår vi netop vores egne værdier bedre, når vi har set, hvordan man lever i andre lande. På godt og ondt. Det giver gode snakke og måske er det fremmede slet ikke så fremmed, som man går og tror. Det, synes jeg, er spændende at udforske”.

 

Rejseleder Inge Lynggaard Hansen med sin datter i Sheikh Lotfollah Mosque i Isfahan, Iran