Jeppe Ørlund

Fra barnsben har Jeppe været en globetrotter - han har ledet rejser i 10 år og er altid god for en spændende historie.

Jeppe Ørlund - rejseleder for Viktors Farmor

Siden den tidlige barndom er Jeppe kommet rundt i verden, og derfor blev han hurtigt vænnet til fremmede kulturer og til at forstå den biodiversitet, kloden rummer. Som barn hjalp han nogle måneder årligt i sin fars safari-firma i Afrika, og Jeppe har således et stort kendskab til en række afrikanske stammer, samt det righoldige dyreliv, som kontinentet byder på.

På trods af sin unge alder har han boet i både Storbritannien og Guatemala, og han har næsten ti års erfaring med at planlægge og guide rejser. Desuden har Jeppe uddannet sig i Indianske Sprog og Kulturer, som primært tager udgangspunkt i latinamerikanske indianerkulturer og deres historie og sprog, ved Københavns Universitet. Og som om det ikke er nok, har han også tilvalg i Balkanstudier og Teatervidenskab.

Videbegær og eventyrlyst resulterede endeligt i en kandidat i journalistik, og han er derefter draget på jagt efter de gode historier i alt fra Peru til Baltikum, Madagaskar til Kaukasus.

Når han ikke guider rejser, er han formentlig at finde med en pisco sour på en bar i en peruviansk ørkenby. Eller studerende mayahieroglyffer i en mexicansk ruin. Eller på ensom vandretur i de transsylvanske bjerge. Derfor har Jeppe altid et hav af små anekdoter og sjove situationer at fortælle om.

Rejseleder for Viktors Farmor Jeppe Ørlund på rejse til Oaxaca

Rejs med Jeppe Ørlund